Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss ile ilgili bir soru

daverc

Öne çıkan mesajlar

Su orta ogretim basari puani eklenmesiyle ilgili bir sorunum var, simdi oss sonucu geldiginde kagitta soyle seyler yaziyor;

Ortaogretim basari puanı, bide sag ustte agirlikli orta ogretim basari puanlari yaziyor,puan hesabi yaparken biz ham olarak aldigimiz puana agirlikli orta ogretim basari puaninimi 0.8 le carparak eklicez yoksa direk orta ogretim basari puanini mi 0.8 le carparak eklicez?

Mesela sozelden ham 250 aldin , agirlikli orta ogretim basari puaninda sozel : 81

250in ustune (81x0.8) mu oluyo ?[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Le_Pyro, 13 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
lan madem konuyu açtınız ben de soruom bu ortaöğretim basarı puanı aralığı okuldan okula değişiyor mu? böle bişi duymuştum da

değişiyor , öss'ye girdiğin seneki başarı oranına göre.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Le_Pyro, 13 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
lan madem konuyu açtınız ben de soruom bu ortaöğretim basarı puanı aralığı okuldan okula değişiyor mu? böle bişi duymuştum da

değişir tabiki, izmir atatürk'le hakkari lisesi bir değil.
iyi okullarda öğrencilerin genel başarısı artıkça puan aralığı da azalır.[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Le_Pyro, 13 Aralık 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
yaw işte bi herif gelip bi konusma mı ne yapmıstı geçen sene sizin puan aralıınız 69 ile 80 arası gibi bişi söledi de neyer bağlı işte

okuldaki başarına.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Sosyal ağlarda paylaş

Başarı puan aralığı okulunun o seneki öss başarısına göre değişir. Okulun çok iyi bi performans gösterirse senin de puanın yukseliyor yani.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

aaaaaaaaa niye öyle diyosun fordcus??
miss gibi bölümümüz var, istemeyen herkes orda zaten
hiç uğraşmayın hesapla falan, ne hesaplasanız yanlış çıkacak
arkadaş 65 bekliyodu mesela 55 aldı afedersiniz GÖT oldu yetenek sınavı peşinde koşturdu
ben 73 bekliyodum 67 mi ne geldi...
ÖSS için hiç bir şeyi oturup hesaplamaya uğraşmayın, oturup dersinizi çalışın ona uğraşacağınıza:)
en güzeli
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 13 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Başarı puan aralığı okulunun o seneki öss başarısına göre değişir. Okulun çok iyi bi performans gösterirse senin de puanın yukseliyor yani.

okuldaki esseğin biri sıfır çekerse benim puanım da mı düşecek?[signature][hline]Ç.B.A.L.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...