HaploNexus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Örneğin Warlock. PvP de fear yedikten sonra hiçbir şansın kalmıyor. Fear ı ye. Ardından dağ tepe dolaş bu arada arkadaş sana saydırsın DOT ları. Adamın bir de pet i var. Pet de peşinde, kendine geldiğinde pet dan dun vuruyor. Zaten ardından yeniden fear yiyorsun. Bu fear a karşı yapabilinecek birşey varmı? Yada pvp önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 immune to fear olayları var.. şahsen bir warlock olarak hastasıyım fear ın. fear DOT DOT shadow fear shadow :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 warlock26 vs paladin31 tam sana göre olsa gerek (26 MB, 3 dk)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 09 Aralık 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Shadow resistance aura açılır warlockfear çekmeye kasarken kafaya beyne indirilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu link calismior[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 normaldir kaldırmışlar çünkü :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 http://files.guildvsguild.info/media/wow/warlock26_paladin31.avi[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Warlock fear yaptıktan sonra, hasar aldıgında fear kalkmıyormu veya belli bir sure immune to fear olmuyormu? Eger her 2 sine de hayirsa, fear kesin nerf olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 dmg yedikce fear in gecme riski var ama her dmg yedikce gecmiyor. zaten dot lar var ayrica sanirim imp in dmg indan fear gecmiyo eger imp aciksa pata kute koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bildiğim kadarıyla fear tek kişiye priestlerin scream'i ise 5 kişiyi bakkala gönderiyor. Fear 20sn scream 8sn sürüyor. Bu arada dot yemişsen health'in düşmeye devam ediyor. Feardan korunmanın tek yolu undead olmak o da 20sn lik bir korunma olduğu için nerede aktif hale getireceğini iyi bilmek lazım çünkü 2 dk cooldown'ı var. Bir seferinde aynı lvl bir priest ile duello yapmıştım 10 sn'ye de yatırıyorudum ki kendimi koşarken buldum. Döndüğümde kendine heal atmıştı tekrar kapıştık yine yatarken koşuşturdum etrafa döndüm yine full health uyuz oldum. 3. round da health'im azaldığı için ve scream atarsa bandaj potion kullanırım diye düşündü herhalde beni scream kullanmayıp yatırmaya karar verdi ama 5 comboluk eviscerate'imin verebileceği dmg'i tahmin etmedi. Health'i benden fazla olduğu için yanıldı ve yenildi. Bir başkası olsa çok kızıp delirebilirdi ama adam çok iyi oynadığımı, ona nerede ne kullanması gerektiği hakkında iyi bir örnek olduğumu söyledi ve teşekkür etti. Ultima'da kestiğimiz zaman bize edilen küfürleri etmedi adam. Neyse kısacası scream ve fear oldukça etkili ve önemli avantajlar ve grup savaşlarında özellikle scream çok hoş gözüküyor deli danalar gibi etrafta bilinçsizce koşuşan kişiler. Şimdiden alışsak iyi olur bu duruma çünkü çok başımıza gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yalnız movie de paladın top etti resmen warlock ahah çok güldüm hoş lvl farkıda vardı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Aralık 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Undeath oynamıyorum. O yüzden immun fear yok bende. DMG yedikce fear geçmiyor. Ayrıca aynı PVP içinde 3 kere fear yedim ve 4-5-6 kerede yerdim herhalde. Yedikçe immun olmak gibi bir durumda yok açıkçası. Paladin 5 lvl yukarıda, bilmiyorum aynı lvlda olsalar birşey yapabilir mi. Belki Heal büyüsü olanlar yırtabilir ama bizim gibi heal yapamayanlar için durum pek iç açıcı değil. Bu arada Human Wiz ana karakterim yanında birde Elf Rouge kasmaktayım. İkisininde sonu aynı şekilde oldu. Kırarım Alemleri Birde karakterlerim tırsamasa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bence fearin cooldown u artirailacak[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Shamanlara fear isterüüük! *nerfed shaman kavgasını başlatır*[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 shamana bide fear verirsen shaman tanri olur.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 09 Aralık 2004 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hunterlarada fear isterük.Yanında eşşek gibi hayvan var adam korkmuyor.Olacak şey mi bu =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hayvanlara karşı scare beast var zaten[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Rogue olarak ilk vurusu yapman lazim. Bildigim kadariyla duzgun bi taktikle adam buyu yapmadan ilk 5point evis'i vurmak mumkun... eger duzgun talent'larin varsa 2. ve 3.su de mumkun...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Rogue için kick süfer bir olay. Fear'ın büyü süresi nedir? Yeterince bvaktimiz oluyormu kick için.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu videodaki warlock inanılmaz derecede kötü ve alakasız haha 1- corruption instant cast deil 2- adam fear attiktan sonra shadowboltfalan atiyo ne alaka dotlari dizip yolla be adam hehe 3- adamda Life tap yok manasi bitiyo kaliyo 4- bi kere bile Curse of Agony kullanmadi 5- Drainlife ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: OffChu, 09 Aralık 2004 14:40 tarihinde demiş ki: http://files.guildvsguild.info/media/wow/warlock26_paladin31.avi bu video için hangi codec lazım? bende açmadı sadece müzik var.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bingo bende de aynı durum winamp ve sadece müzik çalıyor neyi eksik yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya google de bsplayer die aratın onunle birlilte ace codecde gelıyor ben hep bsplayer ile izliyorum aratın bakın[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 www.bsplayer.org dan indirdim ama birşey fark etmedi bahsettiğin codec ile ilgili bir yazı göremedim. Unknown file format diye uyarı geliyor ve yine winamp'te olduğu gibi sadece müzik çalıyor. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 09 Aralık 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Fear a karşı en ıyı cozum tek kişi dolasmamaktır bılmıorum fear a karsı ne yapılır rakıp eger senın kadar dayanıklı ıse ..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar