Grast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Hayatımda görmediğim sigara izmaritini champs elysees'de gördüm ben. Ne şehir merkezi ne banliyösü ? Istanbul Oto sanayide bukadar sigara izmariti yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 şanzelizeyle kuleyi bi tek türk köylüler geziyo zaten, ondandır.. o değil de fransızlar da harbi toxicomane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 deadwoll said: Ayfon; zenciler darlamıyor, esnaf kolundan çekip dükkana sokmuyor diyorsan farklı Paris'e gitmişiz demektir abi sdfjdg Paris güzel güzel olmasına da İstanbul'dan çok bir farkı o bakımdan. Geçen sene 3 anahtarlık 1 euro zencilerinden çektiğimi Nevizade esnafından çekmedim 10 senede. Şunu da söylemek lazım, Paris gayet göçmenler tarafından işgal edilmiş, çok da güvenilir olmayan bir şehir. Adamın götünü keserler belli bir saatten sonra şehir merkezinde bile. Ben de tam tersi. Adamlar kafani cevirdin mi gidiyo. Hediyelik esya satan esnaf kimseyle konusmuyo. Millet rahat rahat alacagini alip cikiyo. Bir kapali carsi cehennemi yasamadim Paris'te. Misir da ayni sekilde. Sharm el sheikh'te cinayet isleyecektim mesela. Tiksindim artik o derece rahatsizlik verdiler ki, gittim otelin icindeki saticidan pahaliya aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Abi her yeri gezmişsiniz ne kadar tecrübeniz var kıskandım yeminlen. Ayrıca avrupayı merak etmiyorum hiç nedense doğu ülkelerini gezmek istemişimdir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 avrupa'ya en yakın beylikdüzüne gidebildim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 paris çok leş bi yerdi tekrar gitmem tavsiyede etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 nick mesaj uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://p1310.hizliresim.com/1g/6/tbry2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Sevdiğiniz biriyle gidin, hayal kırıklığı daha küçük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar