Cafein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Odrinciğim, Yurtdışında bu kadar vergi yok o yüzden :) Aldığın arabanın fiyatının %60'ı ÖTV, bir de üzerinden KDV verdin. O paraya bir üst sınıf arabaların hepsini alırsın dışarıda. Biz aynı paraya 307 XS 1.6 aldık, yaklaşık aynı donanım sadece çelik jant falan yok, yol bilgisayarı falan her şey var. Ama Seat da kendini göstermeye başladı, alet güzelmiş yani. Güle güle kullan.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 O yol bilgisayarı dediğini navigasyonla karıştırmışsın sanırım (türkiyede yok demişsin ya hani) yok yol bilgisayarı depodaki benzini bu benzile nekadar gidebileceğini bu devirde gidersen 100km de kaç litre yakacağını fln gösteren kanser edici bi sistem =D[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 doğrudur onunla karıştırdım.Yol bilgisayarı deyince yolları falan gösteren sistem zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Navigasyon sistemi Türkiyede yok, araçlara da genelde konmaz. Konduğu araç da BMWden falan aşağı olmaz :) Amerikada var, çok güzel, gerçi 200-300 dolar bayılıp GPS taktırmak gerek, ama bağlantısını yaptınız mı en hızlı hangi yoldan gidilir, nerede kaza, nerede çalışma var, trafik ve yol durumu hepsi direk çıkıyor. İşaretleyip yönlendiriyor sizi. Ama Türkiyedeki çılgın yol şartları en delikanlı navigatörü bile bozar :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 olsada " ben bu trafikte hiç bi yere gitmem" diyip stop ettirir arabayı. veya en kısa edirne sınır kapısına nasıl kaçarım diye yok gösterir.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bu arada seat'ların bagajında lamba yokmuş bugün farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Odrin nasıl yani? Her arabada vardır nasıl olmaz? Emin misin abi, lambanın başına bir iş gelmesin?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 En azından Ibizanın yok.Tüm modellerinde yokmuş.Ya unuttular ya da ticari amaçla yapmadılar herhalde.Ben de anlamadım gitti bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Nasıl olur yauww Yol Bilgisayarı, Cruise Control, Dijital Klima koyan adam 5 milyonluk ışıkmı koymicak?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yokmuş harbiden de Poloya baktım bagaj falan aynı ama adamlar koymuş dandik bi ışık.Seat serviste ücretsiz takıyomuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 herşeyiyle aynı olsa araba neden wv alsınki insakar. bi yerden kırpıyolar işte marka imajını yüksek tutmak için wv nin[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ekonomik araba istiyorsan volkswagen e bak derim.[signature][hline]Peach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yeni Megane derim bu fiyatlara göre çok güzel araba.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sirplaya vw ile seat aynı zaten motor yürüyen aksam. yedek parçasıda zannetmiyorum seatın daha pahalı olsun. ekonomik araba ile fransız tanımları bir araya gelince çok manasız oluyor. arabanın ekonomik olmasına bakarken sadece yaktığı benzine bakmayalım arkadaşlar.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 perşembe teslim alıyorum Seat Ibizayı.Biraz süreyim duruma göre kendi yorumlarımı da yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar