_Mayhem_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: BOccOB, 22 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki: K. Benzin ile motorin arasında litra başına 500.000 tl fark var. 50 lt depodaki karın 25 milyon... 25 milyon için sürüş keyfinden ve kulak sağlığımdan fire vermek bana mantıklı gelmiyor :D yanlış bi hesap .. sanki iki ayrı benzin çeşidinden bahsediomuşsn gibi bir hesap yapmışsın. 50 lt depodaki kar 25 milyon olabilr fakat o 50 lt yi kaç km de yakıolar bi de onlara bakarsan aradaki farkın bi uçurum olduğunu görebilirsn tekrar söyliym dizelin en büyük avantajı litre fiyatının benzinden ucuz olması değil, aynı depoyla daha çok km gitmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bende 98 megane var benzinli dayımda 95 mercedes c200 diesel var benim arabanın sesi daha fazla içerideyken ancak performans farkı bariz bunun sebebi bence turbo olmayışı mazotlu arabalarda turbo gerekli mesela 99 megane dtı ile clio cdi arasında dünya fark var clio kullandığım zaman rampalarda inip de ittireceğim geliyor yeni vectralar da 2.2 dti motor var acayip de gidiyor tavsiye ederim ancak çoğu arkadaşın da dediği gibi bakım masrafı çok olur çok gezmiyeceksen ikinci el bi citroen 1.5 d bile alabilirsin fiyatlar da uygun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 polo 1.4 tdi'de karar kıldım.Opeller'in kasa dizaynı iyi ama arabanın iç kısmında kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik iyi değil.Fordların tam tersi kasalarında iş yok malzeme ve işçilik yi sayılır.En iyisi volkswagen valla.Diğerlerine göre pahalı kaçıyor ama beni oldukça tatmin etti.Sonuçta alırken içim rahat olsun deyip biraz daha para bayılacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende peugeot 307 1.4 HDI var arabada 25 tabanli lastik falan taktirdim guzel oldu araba bir depo mazot ile 850 km(60 lt) yapabildi gecen hafta izmirden mustafa kemalpasaya gittim ve geri geldim tas gibi araba ve cok memnunum 80.000 yakiyor sanirim (sehiricinde) otobanda falan 180 i gecemiyor ama 110.000 civari falan yakiyor mazot probleminide izmirde shellin sahibinin benzin istasyonu var goztepede sadece oradan aliyorum arabam icin garanti verdiler eger mazottan kaynaklanan bir sorun olursa mazot filitresi gibi onlar deistiriyor araba 1 yasina giricek aralikta hala cillop gibi calisiyor tavsiye ederim 1.6 si daha iyi ama daha fazla yakiyor dogal olarak (peugeot 307 alacaklara not arka frenlerinizi serviste kontrol ettirmenizi tavsiye ederim sanirim teknik bi sorun varmis ucretsiz deistiriyorlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Silthanas bu 307 nin arka takimlari hakkinda bir bilgin var mi?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolcu2 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 BENDE SANA MİTSUBİSHİ LANGER DİYEYİM ARKADAŞIM ALDI 30 MİL EVO 8 İN KASASINA BENZİYO VE DELİ MAKİNA YAKIŞIDA İYİ[signature][hline]BİRGÜN GELECEK HASRET BİTECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Vodan, 17 Kasım 2004 19:55 tarihinde demiş ki: 307 1,6 HDI 38 milyar dı sanırım.. Aklıma ilk gelen bu oldu eheh arkadaşıma geçen aynı otomobil alında .. ama toplam 30 milyara :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 1,4 dür o[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 neyi topladın 30 milyar oldu :D bi tek araba 30 deil mi?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 opel astra[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hayır 1.6 .. Can otomotiv. babası ayarlamış bir şeyler. Daha detaylı bilgi için : Borbag veya Deli_Haci ya pm atınız konu ile ilgili[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TearsInOcean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Jazz 25 mil. 1.4 motor en az yakan benzinli motor. ses die bisi yok, ici acaip genis, standart ne ararsan var, bide kabin cok tatli.[signature][hline]http://www.wgtour.com/member.php?datab=broodwar&id=77461 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 şahsen yerinde olsam wv veya ford dan şaşmam iatanbul trafigi ve uzun yol içinde en idealidir zamanında 3 seneye yakın taksicilik yaptım hala şoför olarak çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 206 Roland Garros. En son 35 milyar liste fiyatı. 30 milyar peşin. 90'ı geçmezsen bir depo ile rahat 600-650 km gidersin. Gazlarsan 400-450 km gidersin. Araba o kadar ilginçki nasıl kullanırsan ona göre davranıo. Uzun süre gazlamazsan gaz yemio gitmio. Biraz yüklenirsen, performansı artıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 33 milyara sıfır km Peugeot 307 alırsın. Babam yeni kardeşim Borbaga aldı, pazarlık mazarlık 30 milyar 600 milyona oldu (ki 5li cd çalar için 600 gayme). Araba şeytan kırmızısı, 1.6 motor, 120 beygir gücünde, bir dolu özelliği var, Peugeot XS oluyor. Git al acayip, performans desen var, büyük desen büyük, o civardaki tüm arabaları döver. Bende 306 var, acayip kıskanıyorum yenisini o yüzden :) 307 tek geçerim. Referans istersen etrafına bak, millette zebil, çok tutan bir araba.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Seat ibiza'nın 1.4 tdi modeli için siparişi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben olsam polo alırdım nie ibiza peqi?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 polo bir kere gerçekten sağlam araba.hem kasa hem de iç kısımdaki malzeme kalitesi sınıfındaki tüm arabalara takar.Yalnız fiyat olarak çok pahalı geldi.Kaskolu istediğim dizel modeli bana 36 milyara çıktı.bunu yerine yine aynı motor kalite ve güvencesine sahip çok daha ekstrası olan seat'ı seçtim.Kaportaya 12 yıl,mekanik aksama 2 yıl garanti veriyorlar.Kasa ve farlar güzel.Iç kısımdaki işçilik ve malzeme kalitesi ise orta seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bence çok iyi bir karar vermişsin fuarda bende ibiza yı çok beğendim polo yu okadar beğenmedim özellikle içi çok güzel arabanın. Donanım seviyesi oldukça yüksek ve fiyata bakılırsa rakiplerine göre ucuz. Seat'ın kalitesi zatenbelli vw ile yürür aksamı, üretimi vs herşeyi aynı. Tek sorunu satarken kaybedeceği değer. Fakat arabayı birkaçyıl kullanıp kullandığım zamanda aldığım keyifi kaybedeceği değere tercih ederim diyosan (galba boccob'un lafıydı :p) en iyi kararı vermişsin diyebilirim. Birde 2. elde değer düşecek korkusuyla gidip polo alacağına alırken düşük değerden almış oluyosun böylece de bi kazancın olduğu da farklı bi düşünce.. Felsefe-edebiyat muhabbetini kesmem gerekirse kıskandım desem yalan olmaz =))[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 alınca resimlerini koyarım daha bi kıskanırsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 36 pahalı ewt o zmn ii etmişsin kardeşim. Ibiza sana kaça mal oldu we donanım olarak ekstra neler aldn :) ? güle güle kazasız belasız günlerde kullan[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Kaskosuyla beraber 32ye mal oldu.Metalik boya 1.4 dizel.Full ekta diyecem olmayacak:) Elektronik klima,ABS+EBV,,hava yastıkları,CD çalar,yol bilgisayarı(Türkiyede böyle bir sistem için altyapı yok galiba),cruise control(hız sabitleyici),ESP+HBA,immobilizer,aluminyum alaşımlı 15'' jant şeklinde bayağı bi gidiyor liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 güle güle kullan. çok iyi seçim. wv eskiden direksiyon simidine kadar herşeyi kopyalıyodu alt sınıf arabalarına şimdi biraz daha değiştirmeye başladılar :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 aslında içim acıyor alırken.Bu paraya yurtdışında neleri alabilirdim bir bilseniz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Donanim cok iyiymis gule gule kullan.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar