Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıfır 30-35 milyar civarında ekonomik araba???

Odrin

Öne çıkan mesajlar

said:
BOccOB, 22 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
K. Benzin ile motorin arasında litra başına 500.000 tl fark var. 50 lt depodaki karın 25 milyon...

25 milyon için sürüş keyfinden ve kulak sağlığımdan fire vermek bana mantıklı gelmiyor :D

yanlış bi hesap ..
sanki iki ayrı benzin çeşidinden bahsediomuşsn gibi bir hesap yapmışsın.
50 lt depodaki kar 25 milyon olabilr
fakat o 50 lt yi kaç km de yakıolar bi de onlara bakarsan aradaki farkın bi uçurum olduğunu görebilirsn
tekrar söyliym dizelin en büyük avantajı litre fiyatının benzinden ucuz olması değil, aynı depoyla daha çok km gitmesi
Sosyal ağlarda paylaş

bende 98 megane var benzinli dayımda 95 mercedes c200 diesel var benim arabanın sesi daha fazla içerideyken ancak performans farkı bariz
bunun sebebi bence turbo olmayışı mazotlu arabalarda turbo gerekli

mesela 99 megane dtı ile clio cdi arasında dünya fark var clio kullandığım zaman rampalarda inip de ittireceğim geliyor
yeni vectralar da 2.2 dti motor var acayip de gidiyor tavsiye ederim
ancak çoğu arkadaşın da dediği gibi bakım masrafı çok olur çok gezmiyeceksen ikinci el bi citroen 1.5 d bile alabilirsin fiyatlar da uygun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

polo 1.4 tdi'de karar kıldım.Opeller'in kasa dizaynı iyi ama arabanın iç kısmında kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik iyi değil.Fordların tam tersi kasalarında iş yok malzeme ve işçilik yi sayılır.En iyisi volkswagen valla.Diğerlerine göre pahalı kaçıyor ama beni oldukça tatmin etti.Sonuçta alırken içim rahat olsun deyip biraz daha para bayılacam
Sosyal ağlarda paylaş

bende peugeot 307 1.4 HDI var arabada 25 tabanli lastik falan taktirdim guzel oldu

araba bir depo mazot ile 850 km(60 lt) yapabildi gecen hafta izmirden mustafa kemalpasaya gittim ve geri geldim tas gibi araba ve cok memnunum 80.000 yakiyor sanirim (sehiricinde)
otobanda falan 180 i gecemiyor ama 110.000 civari falan yakiyor

mazot probleminide izmirde shellin sahibinin benzin istasyonu var goztepede sadece oradan aliyorum

arabam icin garanti verdiler eger mazottan kaynaklanan bir sorun olursa mazot filitresi gibi onlar deistiriyor araba 1 yasina giricek aralikta hala cillop gibi calisiyor tavsiye ederim 1.6 si daha iyi ama daha fazla yakiyor dogal olarak

(peugeot 307 alacaklara not arka frenlerinizi serviste kontrol ettirmenizi tavsiye ederim sanirim teknik bi sorun varmis ucretsiz deistiriyorlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

206 Roland Garros. En son 35 milyar liste fiyatı. 30 milyar peşin.
90'ı geçmezsen bir depo ile rahat 600-650 km gidersin.

Gazlarsan 400-450 km gidersin.

Araba o kadar ilginçki nasıl kullanırsan ona göre davranıo. Uzun süre gazlamazsan gaz yemio gitmio. Biraz yüklenirsen, performansı artıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

33 milyara sıfır km Peugeot 307 alırsın. Babam yeni kardeşim Borbaga aldı, pazarlık mazarlık 30 milyar 600 milyona oldu (ki 5li cd çalar için 600 gayme). Araba şeytan kırmızısı, 1.6 motor, 120 beygir gücünde, bir dolu özelliği var, Peugeot XS oluyor.
Git al acayip, performans desen var, büyük desen büyük, o civardaki tüm arabaları döver.
Bende 306 var, acayip kıskanıyorum yenisini o yüzden :)
307 tek geçerim. Referans istersen etrafına bak, millette zebil, çok tutan bir araba.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

polo bir kere gerçekten sağlam araba.hem kasa hem de iç kısımdaki malzeme kalitesi sınıfındaki tüm arabalara takar.Yalnız fiyat olarak çok pahalı geldi.Kaskolu istediğim dizel modeli bana 36 milyara çıktı.bunu yerine yine aynı motor kalite ve güvencesine sahip çok daha ekstrası olan seat'ı seçtim.Kaportaya 12 yıl,mekanik aksama 2 yıl garanti veriyorlar.Kasa ve farlar güzel.Iç kısımdaki işçilik ve malzeme kalitesi ise orta seviye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok iyi bir karar vermişsin fuarda bende ibiza yı çok beğendim polo yu okadar beğenmedim özellikle içi çok güzel arabanın.
Donanım seviyesi oldukça yüksek ve fiyata bakılırsa rakiplerine göre ucuz.
Seat'ın kalitesi zatenbelli vw ile yürür aksamı, üretimi vs herşeyi aynı. Tek sorunu satarken kaybedeceği değer. Fakat arabayı birkaçyıl kullanıp kullandığım zamanda aldığım keyifi kaybedeceği değere tercih ederim diyosan (galba boccob'un lafıydı :p) en iyi kararı vermişsin diyebilirim.

Birde 2. elde değer düşecek korkusuyla gidip polo alacağına alırken düşük değerden almış oluyosun böylece de bi kazancın olduğu da farklı bi düşünce..

Felsefe-edebiyat muhabbetini kesmem gerekirse kıskandım desem yalan olmaz =))[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Kaskosuyla beraber 32ye mal oldu.Metalik boya 1.4 dizel.Full ekta diyecem olmayacak:) Elektronik klima,ABS+EBV,,hava yastıkları,CD çalar,yol bilgisayarı(Türkiyede böyle bir sistem için altyapı yok galiba),cruise control(hız sabitleyici),ESP+HBA,immobilizer,aluminyum alaşımlı 15'' jant şeklinde bayağı bi gidiyor liste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...