Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıfır 30-35 milyar civarında ekonomik araba???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yukarıda da dediğim gibi 30-35 milyar civarında az yakan araba arıyorum.Gunde 100km civarında yol gideceği için ekonomik olmali?Sıfır olması gerekir aynı zamanda
Mesaj tarihi:
fiat punto diesel[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
tabii ki gaza fazla basınca yakıt tuketimi de artar.Bana lazım olan Bostancı civarından Gebzeye gidecek ufak ve yakıttan fazla masrafa sokmayacak araba.Gerisi şu an için yalan valla
Mesaj tarihi:
Sakın palio almak gibi bi denyoluk etme.
Benim okuldan arkadaşım 23.700 e full almıştı. Bikaçgün önce başka bi arkadaşım sormuş 27 fln demişler fiyata oha bre Palio ya 27 verilirmi[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
bu puntolarım motorundan çok ses geliyormuş ve virajlarda önden savruluyormuş galiba.Bir de yeni astra'ların 1.4 motoru var.O kasayı kaldırır mı o motor
Mesaj tarihi:
ekonomik araba demiş.ideadan ekonomik araba yok.
multijet dizel motor var.ekonomik'in içinde yedek parçayıda sokarsan meriva elenir.
senin kadar bende anlıyorum arabadan.idea daha yeni çıktı nezaman araştırdın boccob.
sen önyargılısın.
opel mi fiat mı sorusunu soruyosun pat opel diyosun.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
Ekonomik derken yine de belli başlı tercihlerim var tabii ki.Seat Ibiza 1.4 tdi düşünüyorum şu anda.Daldan dala konuyorum bu aralar ama umarım alınandan pişman olmam
Mesaj tarihi:
1,7 Dizel yok sıfır
Birde 1,3 CDTI motorların sorunlu olduğunu duydum. Ayrıca Opel'e kota koyulmuş yedek parçasıda ülkeye rahat giremiyormuş diye de duydum. =)

[Bu mesaj Vodan tarafından 20 Kasım 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ibiza 1.4 dizeller 31 civarına geliyor.Benzinler de dediğiniz gibi 27 fln civarında.Opel corsa 1.3 dizel düşündüm ama ben de öyle motorla ilgili bazı şeyler duydum ama kaynakları kesin değil.Sağdan soldan oyle duydum.Yedek parça konusunda emin misin?
Mesaj tarihi:
Ibiza'nın 1,4 75 Beygir TDI modeli var 29,906 ve 31,550 fiyatları da.. 2 ayrı donanım seçeneği var.

Ben bugün SEAT standında gri ibizaya yapıştım kaldım 2 3 kere gittik tekrar tekrar 1.4 100 beygir fiyatıda 27 milyar görünüşü fln da çok hoş -Stylance Sport- Klimatronik, Alaşım Jant, Yol Bilgisayarı, Cruise control, cdplayer fln da war..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
İbiza gerçekten çok sağlam bir araba ama 2 el satışı gerçekten zor.Nedense bi türlü tutunamadılar Türkiye pazarında.Opel Corsa'ya baktım bugün.Genel olarak arabının iç kısmında kullanılan işçilik ve malzeme kalitesini hiç beğenmedim.Aynı zamanda da oldukça dar.Şöför koltuğuna inip binerken direksiyon oldukça rahatsızlık veriyor.Şimdiki hedefim ford fiesta 1.2 tdci
Mesaj tarihi:
babamın lafıdır. günde 100 km şehir için yapmıyorsa dizel araba aradki yakıt farkını serviste çıkartır. gürültüsü kokusuda cabası. istedikleri kadar teknolojiyi ilerletsinler dizel dizeldir sonuçta :)[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ]
Mesaj tarihi:
Gerçi arabadan arabaya fark vardır buyuk ihtimal çünkü audi 2.5 dizelde fark edilimiyordu bile.Ben bu konuyla ilgili biraz araştırdım.Ses sadece motor ısınana yani içerisindeki basınç belli bir değere çıkana kadar olur daha sonra fazla ses çıkarmaz dediler.Bir de şimdi artık dizel arabalar yeni nesil.Eskilerden çok farklı ve gelişmiş.Ses olayı,motorun bozulması gibi olayları aştıklarına inanıyorum.En azından öyle olmasını umuyorum çünkü dizel olacak araba büyük ihtimalle.
  • Yeni Oluştur...