BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bunu deneyimleyen var mı? 64gb class10 micro sd karta yüklüyorum 300-400 mb lık dosyaları ilk başta sorun yok ama sonra çöküyor, internette genelde videoları atarken çökme olduğuna dair bilgiler edindim.. tablet ntsf de tanımıyor exFAT istiyor.. help ulan arşiv atacaktım içine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ntsf formatla niye ila exfat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 exfat stabil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 BabacumMostors said: tablet ntsf de tanımıyor exFAT istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ya bi tool yardimiyla bilgisayarina ext3, ext4 vs okuyup yazdirt, ya da android i rootlayip ntfs ogret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar