Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent için Normalmidir?

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben zoom x4 5551 modemli 512/128 adsl kullanıcısıyım ve birçok şekil kasarak portaları(dmz) açtığımı sanıyorum...
Sorun şurada 113 seedli bir torrenti en fazla 10 kb ile çekiyorum... Acaba sorun benim makinedemi , torrent programındamı yoksa torrentin kendisindemi :) (bitcomet kullanıyorum)

denediğim torrentin linki: http://66.90.75.92/suprnova//torrents/3110/Troy%20XviD%20DVD-Rip.torrent

Not: Sitelerden port scan ettiğimde önemli portların hepsi kapalı gözüküyor[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öyle bir şey :) bence sabırlı biriysen Emule eşşeğini öneririm. Ama yok ben sabırsızım diyorsan Shareaza kullan o bütün network de arayıp torrent emule edonkey gibi yerlerden çekebiliyor.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kafayı yemek üsereyim bu torent beni çileden çıkardı artık sinirden yazık bilgisayara wurmaya başladım ama napiim torentin yüsünden hep bu torent salak mı biras ii ii dediler torenti deniim dedim 1kb tan tukarı çıkmadı aptal şey bide gördümki sorun bende deil herhalde... bundan sonra torrent mi töbeeeeeeeee....ama biri çıkar sen yanlış yapion derse osaman tamam ben torrenti kullanırım!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...