Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arkadaşlar ben zoom x4 5551 modemli 512/128 adsl kullanıcısıyım ve birçok şekil kasarak portaları(dmz) açtığımı sanıyorum... Sorun şurada 113 seedli bir torrenti en fazla 10 kb ile çekiyorum... Acaba sorun benim makinedemi , torrent programındamı yoksa torrentin kendisindemi :) (bitcomet kullanıyorum) denediğim torrentin linki: http://66.90.75.92/suprnova//torrents/3110/Troy%20XviD%20DVD-Rip.torrent Not: Sitelerden port scan ettiğimde önemli portların hepsi kapalı gözüküyor[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya sen nedıyosun 128k kablonet ile 250 seedli dosyayı 0.5kb max ile çekiyodum en son cinnet geçirdim bidaha kullanmıcama da kendı kendıme soz verdım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Peki portların açıkmıydı? Portları açamadığımdan şüpheleniyorumda :) Bütün millet yazıyor 256kb ile yok minimum 25 ile çekiyorum yok 512yim 60 ile çekiyorum filan... İçime dokunuyorda :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Yok öyle bir şey :) bence sabırlı biriysen Emule eşşeğini öneririm. Ama yok ben sabırsızım diyorsan Shareaza kullan o bütün network de arayıp torrent emule edonkey gibi yerlerden çekebiliyor.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yaw kafayı yemek üsereyim bu torent beni çileden çıkardı artık sinirden yazık bilgisayara wurmaya başladım ama napiim torentin yüsünden hep bu torent salak mı biras ii ii dediler torenti deniim dedim 1kb tan tukarı çıkmadı aptal şey bide gördümki sorun bende deil herhalde... bundan sonra torrent mi töbeeeeeeeee....ama biri çıkar sen yanlış yapion derse osaman tamam ben torrenti kullanırım!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Azureus'ta bağlantı durumunu gösteren bir smiley var, eğer o yeşil olursa herhangi bir problem olmadığı anlamına geliyor. İstersen bir de Azureus'la çekmeyi dene, en azından problem varsa sarı smiley görünür[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ee ben bu azerus u çektim ama nası kullanılıo bilmiomki!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Düzeltelim arkadaşın mesajını eğer azurerus bilmiyorsan,torrent bilmiyorsundur.[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 azureus kullanıyorum 10kb ile download yapıoyrum kendi özel ayarlarımdan yaralanarak bu arada 128k cable hizmeti alıyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Eğer incik boncuk şeyler aramıosan seni DC++ 'a davet edeyim[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar