haydari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 resim fiyat performans açısından fikriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ne yapacağına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 biraz açıklama da yapayım. amd atlon x2 250'nin rahatlıkla kaldırdığı bir yazılım kurulacak. veritabanı tutacak ki ufak sayılır. tabi arada face e falan girilecek. o kadar. oem olarak elektro world'den kurdurdum. çünkü en yakın orası ve sıkıntı çıkarsa onlarla muhatap olacağım. daha önce laptop falan kullanırdık aşırı saçma olduğundan pc'ye terfi ettik ilk denememiz olacak. hdd ssd aldım. hızlı olsun diye. şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 iş pc için ssd ye gerek var mı ? Hele o sistem için. Keşke free os laptop alsaymışsın mail,excel,web takılacaksan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 program biraz geç açılıyor ve kapanıyor. hdd büyüklüğünün de anlamı yoktu. başka bir bilgisayar da client olarak bu bilgisayara bağlanacak ve veritabanını kullanacaktır. eski laptopu az önce 100tl ye sattım. laptopların tamiri parçası herşeyi dert. ssd ile 7200 arasında 100 tl vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Eta tarzı muhasebe programı sanırım. O zaman ups al pcye elektrik giderse hem ana pc hem uzaktan çalışan için sorun yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ups var :) işin aslı deneysel bir durum olacak. hep laptop kullanıyorduk ancak pc'ler alenen daha iyi performans veriyor ve daha avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RELOADEAD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bütçe ne kadar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar