Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 neymiş viera'sız pekde olmuyomuş...[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 pazartesi'de özetini izlerim artık gs-febe maçından kaçtı maç[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 benim özendiğim i konuda sahaya futbolcuların futbol oynamak için çıkmış olmasıydı. en ufak dokunmada yerlerde kıvranmalar , her faulden sonra hakeme kart göster işareti yapmalar , kasıtlı olarak rakibi sakatlıyıcak şekilde girmeler... hiç biri yoktu. biri türkiyede "fair play" mi dedi? hadi ordan.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 tunch sana katılıyorum, şanlıurfa spordu sanırım olayları izliyenler varsa inanin utandım walla adam hem milletvekili hem baskan seyircilere gidiyor yapmayın etmeyin adamı zor kurtardı guvenlik gucleri yuh ya yuh![signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 henry nin attigi 2. golun avisini bana yollıyana vermeye bile raziyim bulamadım ya:)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 süper maçtı, iki takım denk oynadı diyebilirim chelsea topu daha fazla tuttu daha çok atağa çıktı ancak arsenal de bireysel yetenekler maçı dengeledi. henry nin 2. golü baya bi tartışma kaldırır, eti cin valla.. arsenal in formasyonları da bi ilginçti 4-4-2 de tek forvet oynadılar o nası oluyorsa.. herkes bi libero havasında geziodu sahada bi oraya bi buraya, arsenal için normal birşey ancak dünki maçta baya bi değişikti bence. spiker bombaydı, dün başka bi maçta "özür dilermiş gibi baktı" gibi yorumlara imza attı robben in çalımlarında bi atlayışı var ki "SİHİRBAZ BU ADAM" diye önce korktum sonra yarıldım bi de üstüne "Ronaldinho sihiri yaptı" dedi, daha bi güldüm eheh.başka da var da aklımda kalmadı valla unuttum :D. kural hatalarını da yakalayıp söylemesi baya bi ilkokuldaki "öğretmeniimmm" cümlelerini hatırlattı eheh.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yokmu su henry nin 2. golunun videosu :) plzz :D[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Henry'nin ilk golü çok güzeldi. adam hem sol hem sağ ayak istediği yere gönderiyor topu. reyes'in asistinide es geçmeyelim. henry'nin ikinci golü henrynin yaptıgı klasiklerdendi. daha önce bi kaç maçtada yaptı aynısını[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 henry nin ilk golünde sağ/sol ayak kulannımı yanında düşünce ve vuruş çabukluğuda önemli. rakip defans müdahele mesafesindeyken yinede bişey yapamadan topu kalede gördüler :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 çok izlemek isteyen varsa şimdi NTV'de eurogol başlıyo.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 oha şimdi açıklamasını dinledim. cidden anasının ak sütü gibi helal bu gol. sanırım oyunun akıcılığını sağlamak için olan konulmuş olan bir kuraldan yararlanıyor. kural şöyle: -eğer bir takıma faul yapıldıysa, faul yapılan takım kullanma insiyatifi ve avantajına sahiptir. sahanın neresinde olduğu farketmez.topun durmuş olması yeterlidir. yani burda konuşanların tam aksine hakem topu kullanacak olan oyuncuya "düdüğü bekleyecekmisin" diye soruyor. hakem'in maçtan sonraki açıklaması: -henry'ye baraj'ı bekleyecekmisin diye sordum."topa vurabilirmiyim?" diye cevap verdi.zaten gudjohnsen çok yakındı, arkadaşlarına önlem almalarını söyledi, fakat iş işten geçmişti. top gudjohnsen'e çarpsaydı oyun devam edecekti, direğe çarpsaydı devam edecekti, dışarı çıksaydı kale vuruşu kullanılacaktı.buda sahanın heryerindeki gibi bir fauldü.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 vay eti cin henry vay :D güzel kuralmış , barajı atışı kullananın insiyatifine bırakıyor diyebiliriz ki o golde baraj pek normal bir durumda değildi henry nin yanında bile rakip oyuncu vardı.iyiymiş..[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: tunch, 12 Aralık 2004 21:16 tarihinde demiş ki: şerefsizce gol değil. henry nin arkasından gösterdiğinde pozisyonu daha henry vurmadan gudjohnsen cech e işaret ediyor yerine geç diye. demekki orda hakem düdüğü bekle falan demedi. ayrıca doğru olanıda o. hakemin bekletmeye ne hakkı var ben anlamıyorum. bizle illa barak kurulana kadar bekle bilmemne. faul olur top durdurulur oyun başlar ceza sahası dışında olunca neden böle bi şey olur anlamıyorum. ayrıca bizim hakemlerinde artık değişmesi lazım neler faul çalıyolar kafayı yiyorum. ingiliz ligindeki mücadelenin yarısı bizim ligde olsa avrupada klüplerimi i uluslararası maçlardada ülke takımımız çok daha başarılı olur gibime geliyor. kural kitabı gibi adamım be :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar