Palin-Daoc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 gecen yaz arakdasımın alıpta oynamadıgı ox sayesinde bu oyunla tanısmıstım 1 aylık deneme surumunu oynadaım o zamanlar oun hakkında bir cok bilgim olmustu FAkat tahmıh edersiniz aradan gecen oss bana her seyi unutturdu neyse artık o devirlerde kapandaı Daoc o yeinden bir baslangıc yapmak istiyorum bir kacınız bana yasanan degiskliklerden bahserderse sevinirim ve oyuna su anda nereden ulasabilirim bu konularda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.. Tabi ki ayrdımlarınız bunalrla bitmiyecek oyuna gireince daha cok konualrda yardımlarınızı istiyecegim ben oynamıdım zamanda Oyunda Su isimleri hatırlıyorum DAELAN(kay) Ahh unutum ya neyse bir akc kisi daha vardı birisi karacabeyden oynuyorduonu hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 valla daoc bitti artik seni wow a davet edelim biz :) cidden daoc son gunlerini yasiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin-Daoc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 evet bir cogu bahsediyor peki Wow a nasıl ulasabilirim Bir de su anda kay sunucusunda ortalama player sayisi nedir yada ex merlinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 valla ben bakmiyorum bile heralde 600 civari falandir kayda merlin gene 3k oluyodur tahminimce paticik wow forumlarina bakarsan oyunu ne sekilde getirebilecegini ogrenebilirsin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahlejas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Kay ortalama 500 kisi.. tas catlasa 1000'e cikiyor. WoW'a gelince, www.cdromshop.com dan siparis verebilirsin fakat su an ellerinde oyun kalmadi ondan biraz beklemen gerekebilir.[signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. -=Mahlejas Malkocoglu=- -=Faarooq The Scout=- .:Mahlejas Dwarf Hunter:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Daoc öyle kolay kolay bitmez WoWa gelince çok güzel oyun ama illaki oraya gidenlerin bi kısmı daocdan farkı yok diip geri dönecek yada başka nedenlerden dolayı Ama genede bu döngü böyle daocda ilk çıktığında bazı mmorpgleri bitirmişti yeni çıkanlarda daoca zarar vercek wowdan sonra çıkanlarda wowa koyacak çünkü sürekli daha iyisini çıkarmaya çalışıyolar ve mecburlar Bana kalırsa daocun oyuncu kitlesinin en azından bir bölümü kalıcıdır diye düşünüyorum ve daha uzun süre ayakta kalır sen hangi oyunu daha çok sevebileceğini düşün ve onu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 daoc un bittiği falan yok. daoc u bırakıp wow a giden insanların coğu geri dönüyorum.ben bile daoc accountumu sattıktan 2 ay sonra tekrar başladım. gelirsen yardımcı oluruz. galahad hibernia dayiz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin-Daoc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Muhakkak Daoc a baslıyacam orası kesinde su konuda bir cevap alamadım Daoc Cd sini nereden satın alabilirim yeni bir surumu cıktımı En son ben oynarken gold vardi bu konularda yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 toa, nf ve catacombs cikti toa ve catacombs u netten siparis etmek durumundasin nf yi netten ucretsiz olarak dl edebiliyosun siparis isini hangi sayfadan halledebilirsin veya iyi olani nedir pek bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Daoc hala ayakta tas gibi wow eu baslayaıp millet bayarsa yoluna devam edecek ama baymazsa elvada daoc neden cunku adamlar super calmıslar butun oyunlardaki artıları almıs adamlar hemen hemen iyi olan her online oyundan biseler alıp ustune war craft dunyasını kurmuslar benim gorusum... Ama daoc hala ayakta gerci uzun sureden beri oynayanlar eski daoc gunlerini aramıyo deil toa onecesi daoc baydı bune bole diyorduk (bizim tayfa olarak) simdi toa oncesini mumla arar olduk eski rvr zevki yok tamam olumlu yenilikler var combatlar artık cok daha kısa olmaya basladı uzun uzadıya bi combat gormek cok zor.. Bende bıraktım cok sevdigim oyunu insallah wow dan umdugumu bulamamda yine daoc a donerim[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 isteme bence :)[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar