can22k Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Slm arkadaslar, simdi benim elimde 2002 yilinda aldigim bir Daoc cd si var o zaman bi arkadasimdan almistim bunu yurtdisindan siparis veremedigim icin, 1 aylik deneme suresini bitirip vermisti bana. ben de hep bir gun oynicam bi gun oynicam diye sakladim ve simdi o gun geldi, tum sartlar musait su anda. Bilgisayar tamam, baglanti tamam, birtek bu cd ile oynamam icin neler gerekli onu bilmiyorum. Tahminime gore simdiye kadar bircok expansion, patch ve onlar gibi seyler cikmistir... Herneyse fazla uzatmiyim, yardimci olabilirseniz sevinirim. Su anda Daoc oynamam icin ne gerekli? (bikac sorum daha olucak onlari da sorucam sonra :)) [Bu mesaj can22k tarafından 10 Aralık 2004 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can22k Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bi sey daha... Camelot Herald in sitesinde "daoc new classic 14-day free trial" diye bi download var 927 mb lik, o 14 gunluk deneme sureci mi cidden yoksa baska biseyler daha mi gerekiyo? Yani mesela ben su anda da "shrouded isles" i download ediyorum camelot heralddan, onu indirdikten sonra para verip accountu aktif hale getirene kadar 14 gunluk olani alsam 14 gun oynayabiliyomuyum herseyden faydalanarak? Offf... kafam karisti ya lutfen bi tane babayigit pardim etsinn :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 14 bedava oynuyorsun ama yinede credi karti ile yeni account açtirman lazım. Yani oyuna herkes gibi normal bir şekilde başlıyosun ama tek avatajın yarım ay fazladan oynuyorsun vede zamanında bizim verdiğimiz gibi 30$ SI'ye vermekten kurtuluyorsun. (AÇ MYTHIC) ;([signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can22k Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ama benim acc. um var ztn[signature][hline]Dimebag Darrell --Darrell Lance Abbott-- (August 20th 1966 - December 8th 2004) Thanks for eveything, thanks for Pantera, thanks for Damageplan... Rest in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can22k Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 su andaki acc.umla mı oynicam 14 gun yani? odeme yapmadan[signature][hline]Dimebag Darrell --Darrell Lance Abbott-- (August 20th 1966 - December 8th 2004) Thanks for eveything, thanks for Pantera, thanks for Damageplan... Rest in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hayır yeni acc alıcaksın[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR3L9 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 2L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kokorec lvl 50 1L7 Druidbot (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 40 Animist (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can22k Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 st joe sen kay dasin galiba dimi? huns guildi kay serverindamı?[signature][hline]Dimebag Darrell --Darrell Lance Abbott-- (August 20th 1966 - December 8th 2004) Thanks for eveything, thanks for Pantera, thanks for Damageplan... Rest in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ewet kay serverinda...[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar