Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hack Muamması


crownofchaos

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar
bu forumdan çok şey öğrendim.. ve oyundaki türk arkadaşlardan da öğrenmeye devam ediyorum.
lakin bazı konularda herkesin "sizin kadar biliyormuş" gibi yorum yapmanız nedeniyle bölük pörçük kalıyoruz.
örneğin bu hack konusu. herkes anlatırken işin etikliğine girerek konuyu dağıtıyor. ben de merak ediyorum, aslında karşıyım emekten yanayım ama mage 35 büyü item'i için para kasacağım vesaire.
sizden isteğim bu "loop" ve "makro" ne demektir bunu açıklamanız ve kullanılacak programları uygun bir vaktinizde uzun uzun anlatmanız. "elin oğlu yapıyor ben niye yapmayayım" mantığı bu belki de..
yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan şu hack olayına son noktayı koymalarını istiyorum.

(hack'e karşı-muhalefet kişilerden de bu konuya saygı duyup polemik yaratmamalarını istiyorum mümkünse)

teşekkürler.[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bildigim kadarı ile acıklıyım;
Hack-autoloot; Aslında hack tabi daha degisik bi tabir ama burada böyle kullanıyo,sanırım kohack isimli programcık yuzunden,bu programla otomatık loot yapıyorsun,yanı ölü yaratıkların cantalarını acıp almak zorunda kalmıyorsun,karsındakı karakterın lvlını itemlarını gorebılıyorsun(goremıyorsun sadece yazı cıkıyor chat bolumunde hangi itemlar oldugu).Lootladıgın itemları otomatık satıyorsun.. gb.
Macro; karakteri otomatıge baglıyorsun,mesela buldugun saglam bir yere koyuyorsun,etraftakı yaratıkları olduruyo(abyssde duvar arkasındakılerı gormussundur,o adamlar sıcak yataklarında uyuyor).
Dupe; cogaltma yani 1 gold bar oluyor 2 gold bar.Areste zamanında yapmıslar,rice cake falan cogaltmıslar,sonra fixlenmis bildigim kadarı ile,yani olmuyor diye biliyorum.
Kohackı her zaman degıl abyss veya goblinde kullanıyorum ben.
Kohack lerin cogunda keylogger var,keyloggerı anlatmak gerekirse trojanın ne oldugunu anlatmak gerekir,kısaca onuda soyle acıklıyım,herhangı bir jpeq resminin icine bile 1kb buyuklugunde bir trojen downloader koyarsam,sen o resmi acınca downloader calısır,downloader icerigindeki siteden 300-400 kb buyuklugundekı trojanı sen farketmeden ındırır,trojanın tipine gorede icinde keylogger vardır.Bu benım mantıgım ben olsam boyle yapardım heralde boyle yapıyorlardır.Dolayısıyla sen herhangi bir scanner la temizlesen bile,kohack ı her calıstırmandan sonra keylogger tekrar gelıyor.Dolayısıyla temiz kohack ı bulmak gerekiyor.elssa nın offical sitesindeki temizdi.Ama asıl sitesi kapandı sanırım.Neyse temiz kohackı buldugunu varsayıyorum,eski bir ko exe si buluyorsun,kohack ın versiyonundan eski olacak,altlarını calıstırır üstlerini calıstırmaz.Gerisi zaten basit calıstıryorsun.
Macro programına gelince bir arkadas baska bir konuda aha kullandıgım macro diye vermis ama ben calıstıramadım,bende kazmalık olabilir.50 tane macro programı buldum sadece mouse hareketlerını kaydediyor,oyunda tuslara islemiyor,gene benım kazmalıgım,kullanan varsa verirse bizde sevınırız.
Hepsi ban sebebidir,lvl 40+ dan sonra zaten kullanmanızın mantıgı yok.Ben 2 kere ban yedım areste,hatta birisi daha program calısmadan oldu.Gene ban yiyen arkadaslar var buradan.
Konuya acıklık gelmesi ve baska topic acılmaması icin yazdım,yanlıslarım eksiklerim varsa bilenler ekleyebilir-düzeltebilir.
Benim tavsiyem artık kullanmayın,lvl kasın hic gerek yok bu tür seylere.İyi olan gene kazanır.
Dedigim gibi sadece bu ise yarıyor programlar,daha fazlası degil.O yuzden bu riske bu deger diyosanız kullanın,mantıklı bir insan meraktan fazla bir ise yaramayacagını anlar zaten.
Dn:Fireblast alma bence gerek yok o lvlde.İleride paran olur alırsın :)Nasıl olsa pk yada solo birsey yapmıyosun daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yine beynime girdin buzkirpisi.
Şu sende çalışan ve keylogger i olmayan kohack ı benimle paylaşırmısın :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım bu sonuncu hack hede hödö tarzı konu olur...
Buzkirpisi de zaten açıklamış.
Lvl 40'a kadar gelmek zaten çok kolay.O yüzden bu programı kullanmanıza bile gerek yok derim ben.Sonrasında ise riske giren biraz kekodur mantığıyla bakacam kusura bakmayın.

Gerçi bir keresinde goblin köyünde inanılmaz bir olay (Yada bence inanılması güç) görmüştüm.Lvl 50 bir adam klanındaki lvl 1 bir adamla parti yapıyor.Adam goblin bouncerları kesiyor diğeri otomatik loot.Bi yandan da arada bir heal atıyor.
Yani adamlar riske girmiyor.Takım işi :-P[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin]

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...