Tonec Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bu arada devrim de mitoloji fln duyunca hemen geldi :):) -oyun bırakan eski arkadaşları cagirmak icin 3 kere mitoloji demek lazımmış eski bir myth kitabında okudum geçen, mitoloji mitoloji mitoloji!!!! :) bu arada Zebris de geçen hafta 50ye nail oldu, lvl40dan sonrası missionlar cok zevkli sosti bence hatta pi.de kasması bile zevkli yine de zevkler değişir bilemem...ben zevk aldım- son olarak TRT gümbür gümbür :)
heavensdoors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 slms hala birbirine vurma ya da sanırsam PvP miydi neydi o yoq deil mi? yoksa açıldı mı o özellik
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 pvp hala yok ama expansion ile gelecek. [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 12 Aralık 2004 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya keyzar bizim gibi yeniler için bi lvl 50 şov hazırlasanıza şöle yüksek levellı bi gruba girsek mobları falan görsek ileri seviyedeki. hevesimiz artsa , mutlu olsak :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gariban tesellisi gibi olur bize :) ama gormek isterim gercekten.
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sınavları kolayladım ama bu seferde sevgili bilgisayarımın muayyen günleri nedeniyle format vs. işleriyle uğraşıyorum. Oyunu hala kuramadım. En yakın zamanda aranıza gelicem umarım.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
Öne çıkan mesajlar