Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüksek lisans yaparken lisans?

SPectre88

Öne çıkan mesajlar

bugün cafede arkadaşla konuşurken aklıma geldi.

şimdi ben metalurji malzeme mühendisiyim makinede yeni yükseğe başladım. malum metalurjinin hiç bir projeye ıvıra zıvıra imza yetkisi yok öyle boş boş kaliteci takılıyoruz ortalıkta. şuan yüksek yaptığım okulun makine ikinci öğrenimini sallaya sallaya kazanırım. kazanıp ders saydırıp lisasa da aynı anda devam etsem çok fantezi olur değil mi?

böyle bir şey mümkün mü? yoksa sen şark kurnazı mısın derler? n
Sosyal ağlarda paylaş

olur ama askerlik yapmadıysan şöyle bi şey olabilir, yl 3 yılda falan bitecek maksimum, bitmese de 3 yıldan sonra tecil yapmazlar (ama okulda iptal olmaz yani sadece öğrencilik haklarını vremiyolar, yoksa devam edip bitirirsin), lisans 4 yıl olcağı için kaçak olabilirsin ama belki yli bitirdikten sonra +1 yıl var lisans sonrası 2 yıl gibi tecil, onu da yapıp lisansı tam o tecil bittiği anda bitirebilirsin. olmadı dondurursun artık 3. yılda falan askere gidip gelirsin bitirirsin lisansı
Sosyal ağlarda paylaş

askerlik araya girse de olur hakkım var mı onu sordum sadece yani 3-4 yıl sonra bitirirsem makina mühendisliği yapabilir miyim imza yetkim falan olur mu merak ettiğim nokta o.

Fistan said:

http://forum.paticik.com/read.php?13,7191418,page=1

eyvallah aramaya inanmamıştım :)-D

forgiver æ yükseğe makinada başladım artık bu işler olup bitene kadar zaten teze başlamış olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...