xieon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Salondaki Wireless modemin alanını genişletmek için kullanabileceğim ikinci bir wireless modem arıyorum böylece masaüstüne ethernet bağlayabileceğim. Sanırım bunlara repeater deniyor. Bu özelliğe sahip bir wireless modem ya da ucuza www.dd-wrt.com destekleyen bir modem arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 wireless bridge işte senin aradığın. satmaz onu kimse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 :( ucuz mudur peki direkt 0'ını temin etsem? Bir de dediğim gibi şu sitedeki olayla normal wireless modemi bu amaçla kullanabiliyormuşuz biraz uğraşıp eski modemi kaybetmeseydim dertler bitecekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 50 60 liraya incanınkiler falan diye biliyorum, yanılıyorda olabilirim. vatandan temin edebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 gece gece iyi bilgilendirdin çok sağol :) http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/edimax-ew-7438rpn-ew-7438rpn-300mbps-kablosuz-range-extender/productdetails.aspx?I_ID=60862 Şu tarz bir şey işimi görür mü sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu işini görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bunun kendiliğinden özelliği yoksa dd-wrt de desteklemiyor işime yaramaz maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar