Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 - Oha adam uziyle sokakta yürüyo çüş be. - Film olm bu. 1 ay sonra, Amerika, NYC. - Hasan eğil, ateş altındayız. - Hani filmdi lan ha?Hani filmdi? - Bu mektubu al, Janette'e götür, ölmedi de, yaşıyo de. - Hadi len, bu da film tribi.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: acgur, 14 Aralık 2004 01:45 tarihinde demiş ki: Galatasaray'da 9 yıl okudum. Bunun 7 yılı Beyoğlu'nda geçti. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ancak 3 altın kural her an hatırlanmalı: - Travestiler size laf atarsa asla dayılanmayın. - Tinerciler para vs. isterse 250bin lira verin. - Çevrenize ürkek gözlerle bakmayın. Yabancı olduğunuzu anlamasınlar. Bunları yaptığınız sürece istediğiniz mekana girip çıkın bi halt olmas. budur, o sokaklarda okumus adam biliyor tabii... Bu "gidilmemesi" gereken yer kavrami enteresan aslinda. Mesela biri Caddebostan sahili 12'den sonra sakat demis, yillar boyu her yaz siklikla, kulakta walkman elde bira sisesi, karsimda adalar, gece 3'ten itibaren kafayi bosaltmak icin inip saatlerce oturdum/gezdim sahilde en ufak bir sorunla karsilasmadim, ama Erenkoy'de Bagdat'in bir sokak paraleli olan, kendi evimin sokaginda oglen gunesi altinda ve etrafta insanlar mevcutken bicak cekip soymaya kalkanlar oldu...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar