Arnor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2002 Çıkış tarihi ve oyun hakkında detaylı bilgi nereden alabilirim... Bu arada başka beklenen C&C devamı varmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Oyun çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Arnor, 06 Mayıs 2002 16:43 tarihinde demiş ki: Çıkış tarihi ve oyun hakkında detaylı bilgi nereden alabilirim... Bu arada başka beklenen C&C devamı varmı??? kaç yıldır oyun almıyosun arkadaş? ha bi de arama yaparsan bulursun dilediğin kadar bilgi...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bide beyler adam mayısta açmış topicki siz aralıkta cevap veriyosunuz:) büyük ihtimal daha çıkmamıştı o zamanlar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 grom iyice bokunu çıkardın...[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Mandooo, 13 Aralık 2004 18:57 tarihinde demiş ki: said: Arnor, 06 Mayıs 2002 16:43 tarihinde demiş ki: Çıkış tarihi ve oyun hakkında detaylı bilgi nereden alabilirim... Bu arada başka beklenen C&C devamı varmı??? kaç yıldır oyun almıyosun arkadaş? ha bi de arama yaparsan bulursun dilediğin kadar bilgi... Bonzi[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 AHAHAHAHA abi şimdi fark ettim tarihi ya...off grom of!!!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 [signature][hline]yesil ejderha...[/i]Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: BlackRose, 14 Aralık 2004 00:05 tarihinde demiş ki: uyarı! Grom 2 senelik konuları gereksiz yere up'lamayı bırakırsan herkes huzura kavuşacak, nevri dönmeyecek insanların lütfen yapma olur mu? yoksa sakatlanan oyuncular gibi "hoca beni dinlendir" işareti mi çekiyosun kenar yönetime? [signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar