Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pokemon yellow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gameboy color'da oynardım bunu, yazayım dedim (... :P maksat ilk yazanlardan olayım)

çok süper oyundur ama ya, yalan değil. günde 4-5 saat oynardım, okulda flaan oynardım böyle derslerde falan, :). paso level atlatmak için uğraşırdım pokemonları, özellikle din dersinde, hoca orada konuşuyor ben pokemonlara level atlatıyorum! :) ehe eheh...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...

Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
Mesaj tarihi:
Gameboy dedınde aklıma geldı,gecenlerde elıme GBA SP gectı,muhtesem otesı bır alet.Gercekten harıka.
Tekken
Doom
Medal of Honour
Fifa 2003
oynadım ve baya bır eglendım.[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
Game Boy Advanced nasıl birşey abi? Konsolu falan daha farklı heralde, fiyat hakkında bi bilgin var mı?..
isterim bende olsun bi tane, :)[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...

Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
Mesaj tarihi:
GBA (160-170 mil cıvarı)
GBA SP (Cebe bıle gırıyor :) ,275 mıl cıvarı)
Sp'nın farkı gece karanlıgında rahatca oynanması,kendı ısıgı var.
Oyunları 30 mıl.Pc kadar bol cesıt oyun secenegı var.[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
süper aletler

merak ettim de bu gameboy color gameboy advance in tahtakale civarında oyunları bulunur mu ucuza
çok oyunlu kasetler olurdu nintendo gameboy da
var mı onlarda öyle şeyler ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
Pokumon oyunu baya zevkli . Ben Red oynamıştım baya uzun oyalamıştı. (ama bilgisayarda oynamıştım ben)[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Mesaj tarihi:
kazaayı açıyorsun rom yazıyorsun ve istemediğin kadar şey çıkıyor =) 1 ay önce 200mb lık rom vardı pokemon flnda vardı kardeşim deli gibi oynadı yellow du sanırım en çok hoşuna giden diğerlerini sevmemişti

rom rulz =)
Mesaj tarihi:
Pokemonun Silverın sonlarına doğru gameboyum hacılanmıştı.....
Çok güzeldi ama üstüne ek büyüteç ve ışık görevi gören bir alet almıştım bütün gün oynuyodum....
Hey gidi günler hey.... Şİmdi GBA almak farz oldu bize....
Adamı gaza getirmeyin[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
  • Yeni Oluştur...