Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Benim burda dikkatimi çeken sürekli SMSleşmeleri ve SMS kanıt sayılır mı gibisinden tavırları. NEYSE KİRAYI YATIRAMAYACAK KDR MŞGLSN GLB .s.ss
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bakalım hayırlısıyla bugün krediye başvurduk yarın ekspertiz parası falan derken 7-10 yıllık bir macera bizi bekliyor. 75m2 eve nasıl 2 metreye 1.5 metre yatağı sığdırcam diye kafamı meşgul ediyorum şu aralar
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 KOlay gelsin hacım. Umarım dilediğiniz gibi bir ev olur.
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 saol dostum. ya evsahibi bundan önceki sahibinden evi satın alırken saatleri falan üzerine geçirmemiş. elektrikle ilgili bir borç olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum ama sayaçları tek tek kontrol mü etmem gerekiyo sigortaları aç kapa yaparak. nasıl yapsam ki ?
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Internet bankacılığı kullanıyosan abone nosunu öğren, fatura ödeme ekranına gir internet bankacılığında, geçmiş borcu olsa bile çıkar ortaya.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://www.tedas.gov.tr/Sayfalar/BorcSorgulama.aspx Ya da şurdan. Eğer TEDAŞ a bağlı değil SABANCI gurubunun yeni şirketinden ise, onların çağrı numarasını arayabilirsin EnerjiSA
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 daha baştan su sorun çıkardı sanırım. iskiyi arayıp şikayet ettim bakalım gelip kontrol edicekler sanki tek sayaçtan iki dairenin suyu geçiyo ve mühürlü olan sayaçtan geçiyo sdfsdf. bedaş tedaş'a mı bağlı bedaş bizimki snaırım borç sorgulama yapıyorum iframe de tedaş borç sorgulamayı açıyor
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 TEDAŞ = TÜRKİYE ELEKENNKTRİK DAİRESİ ANONİM ŞİRKETİ
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sorunlar bitmiyore, p.tesi günü kredi başvurusu yapıldı, salı eksper yarın gidecek dendi, çarşamba eksper gitti fotoğraflar çekti falan filan cuma sabahı belli olur dediler, bugün öğlen işte tapu arşivlerini düzenliyorlarmış akşama belli olur dediler sonra ses çıkmadı zaten mesai saati geçti falan filan. ne kadar sürer ki bu adamların arşivi düzenlemesi ? yani onlar düzenlemeyi bitirene kadar herkesin işi aksayacak mı ? p.tesi hallolur inşallah diye umuyorum. salı tapuya gidip alımsatım işlemi tamamlansa çarşamba boyacı falan soksak eksik noksanları düzeltsek halletsek cuma da eşyaları taşısak diye planlıyorum planlıyorum..
Öne çıkan mesajlar