Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben swgyi zamaninda zerre takilma olmadan ful detay oynadım. Herşeyin de görsel olarak tadına vardım. Fakat lütfen sonradan yapılan saçmalıkları göz ardı edemezsiniz. İlk çıktığı zaman en iyi mmorpg idi. Birkaç ay geçti mahvoldu. çünkü oyunu düzelttiler (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 haha cok guldum emulator le oyun kiyaslaniyor. oyunun emulatoru ciksa ne yazar. istedigi kadar ciksin sonucta questler calismadiktan sonra oynanabilirlik 0 olduktan sonra istedigi kadar ciksin. bunu kiyas yapan adamin zekasindan suphe ederim. blizzard bu yolu bilmiyormuyduda yapmadi kasmadi adamlar. onlarda takmiyorlar cunku kim o tarz bi server kuracakta wow u oynatacak questler calisacak npc ler calisacak vs. zerre kadar mantik olsa zaten bunu one surmezdin be kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Wow un emulatörü çalışmıyormuydu lol, emulatörü blizzard durdurdu. .çalışmadığı için durmadı. emulatör ilk yapıldığında çalışlıyorsa zamanla questde çalışır her halt çalışır. Ben bu kıyaslamayı wow hertürlü swg yi ezer yorumu için yaptım. Ayrıca tekrar belirteyim wow emu. su çalışmadığı için değil blizzard adamların kafasına çöktüğü için durmuştur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ozlüyorum geyikchati(guildchat).Oyunda koca hafta sonu toplasan 4 kişi vardi guildde.Danthomirde çok saglam geyik yapan sologrup vardi onlara takildim 2 gün.Yoksa geçer mi grind:([signature][hline]KEK [Bu mesaj daan tarafından 06 Aralık 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ben o anlamda calismiyo demedim zaten. hic kimse ugrasamaz wow un emulatorunu yapip onu calistirmakla. birazcik dusunun. emulatoru calistirmak kolay sonrasi onemli olan. adam gibi offical serverlarda oynayip hersey yerli yerinde oynamak varken kim giderde alakasiz izbe sunucularda lamer diye tabir edilen tiplerle oyun oynar. benim o wow ustunden gecer lafima karsilik birsey diyeceksen birazdaha mantikli bi sorun getir bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hımm ya bence olmuyor üstünden geçer falan. Taman wow çok güzel hatta bende ue betasını bekliyorum pre-order verdim . Ama Swninde kendine özgü bir evreni havası var benim gibi starwars sevenler için çok güzel bir ortam . Ondan her oyunun hitap ettiği kesim farklı olabilir diyorum . Ama öte yandan blizzard gerçeği var tabi .Bu adamlar oyun yaptılar mı çok sağlam yapıyorlar , Şu an piyasadaki en iyi mmorpg açık ara farkla wow ve bence uzun bir müddet bu değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 swg ilk baslarda mukemmel bi oyundu bu suphesiz baslarda sw havasini yasiyordun ama simdi kimse iddia edemez yasadigini. cunku ortamda gcw yok hicbirsey yok. pvp dediginiz sey fire li uber silahlardan ibaret. gecen bi gireyim dedim emps retreat e gittim full buff li 1 rebel at-st kesiyor retreat in icine giriyor vader in oraya kadar st leri kesiyor orda overt olacaginiz 1 tane bile recruiter bulunmuyor ama. bulunsa bile adam stacker ve elinde fire li silahlar var. kimse gelip bana masal anlatmasin bu oyunun pvp si super sw evrenini yasiyorum diye. adamlar verdikleri sozu tutmadiktan sonra cikardiklari her patch de oyunu geri goturdukten sonra nereye swg iyi bir mmprog olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Dethatt, 04 Aralık 2004 21:31 tarihinde demiş ki: ay cok eglendim yahu. neyse hasta olmana sevindim acikcasi. wow zaten craft vaad etmiyo ayrica wow un grafiklerine laf atan kotu* diyen bariz bi sekilde grafikten anlamiyordur. begenmemek baska kotu demek baska. ben oynadigim oyunlar hakkinda yorum yapiyorum swg deki hersey basit* craft haric. buda basit zevkleri doguruyor. basit derken kotu bi anlamda kullanmiyorum. herseyi sololuyorsunuz oyunun heryerinde tek basinasiniz pvp ile tek basiniza yapiyorsunuz 10 kisi alan template ler var fire gibi aptalca seyler var developer lar var bu cok buyuk bi ozellik swg de. hepsi ustun derecede aptallar ve yeteneksizler. neyse swg de size iyi eglenceler bu zevk meselesi sonucta. ama ilk gunden 250k acc satilan ve 200k acc yaratilan bi oyun hersekilde swg un ustunden gecer sen hastalanmaya devam et. acil sifalar lol. [Bu mesaj Dethatt tarafından 04 Aralık 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Hasta olmama niye seviniyosun anlamadim benimle bireysel bir problemin mi var? Ortada şöyle bir sorun var bak anlatayim.. Swg bir oyun - wow da öyle.. Swg bana hitap eder , wow sana.. Sen star wars galaxies funlarina ayrilmish bir forumda-bölümde gelipte star warsu bana kötülersen beni hersekilde hasta edersin bilmem anlatabildim mi? Ha benim bu tabirim neden hosuna gitti daha da üsteledin onu da bilmiyorum o da senin rahatsızlıgın olsa gerek..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Dediklerine gelince gcw bitmish diyorsun ben 24 saat arliksiz pvp yapiyorum buyur pa arkadaslarima sor.. Buffli ve adam gibi bi iki skilli masterlamish bir player swg cikti cikali at-st yi rahat rahat alir bu yeni bisi degil ki? Pikela def stackleyeni ilk defa senden duyuyorum bu arada bir template e pike girdii an stack bitmistir bana göre zerre anliyorsan su oyundan bunu söylemessin bi kere..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bence siz bilinç altınızda Swg den ayrıldığınız için pişmansınız o yüzden her fırsatta swg yi kötülemeye çalışıyorsunuz. tamam süper bir oyun değil, herşeyi yapmak için buff almak gibi bir zorunluluğu var. Ama hala insanlar starwars ortamını yaşadıkları ve jedi gördükleri için bile bu oyunu oynuyorlar. PvP yok diyorsunuz hemen her akşam pvp var sadece pvp yapan belli kişilere tell atın yeterli. Hemen gruplar toplanıyor. Sadece her an pvp ye hazır değilsiniz. Ayrıca sizin starwars zevkiniz azalmış da olabilir çünkü ben hala starport yakınlarında light saber sesi duyunca heyecanlanıyorum. Veya kantine girince starwars müziği çalınca aklıma han solo geliyor. SOE elindeki malzemeyi daha iyi kullansa çok daha müthiş olurdu. Fakat yavaş yavaş akıllanıyor çünkü geçenlerde storm trooperlar ve at-st ler mop u basınca herkes acayip zevk aldı. Eminim oyun sizin kafanızı hala kurcalıyor yoksa buralarda wow a bir iki bahaneleriyle dolaşmazdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 1. stack kelimesinin anlamini bi ogrenin. 2. si bi adam tek basina emp retreat e giriyorsa bu sacmaligin onde gidenidir vader in kapisina kadar giriyor bu amcam. Orda 1 recruiter bile yok. bana gelip bidi bidi yapmayin bosuna. pisman oldugum tek sey var aylarca bu adamlarin bu oyunu duzeltmelerini beklememdir. Senin pvp yapman oyunda GCW oldugu anlamina gelmez. senin zevkin benim zevkim ayridir tabiki. sen dotwars dan hoslanirsin bende skill lerin konustugu her proffession nin kendi icinde template leri olacagi adam akilli pvp den hoslanirim. GCW nin daha anlamini bilmeyen ozunu kavrayamamis olan adamlarlada bu konuyu tartistigim icinde kendime sasiyorum. Herkezin beklentisi farkli ama bu oyun kendi dinamikleri icinde her kesime hitap etmek zorunda bu adamlar bunu beceremiyorlar. vaad ettiklerini gerceklestirmiyorlar bunun yani sira yalan soyluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 wow un grafikleri SWG den iyidir derseniz yalan söylersiniz swg nin yanına yaklaşamaz ve kendi fikrimçe wow un grafiklerinden çok şey bekliyordum hayal kırıklığı oldu benim için WIII ü 3d nwn ortamında oynamak demek wow[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 swg ile wow grafikleri cok farkli. swg deki tasarimlar gercek cizgilerden olusmakta tamamen gercek insan yuzleri gercek nesnelerin goruntuleri vs. ama wow oyle degil. wow tamamen degisik bir dunya ve grafikleri kotu degil. wow daki bir nightelf i bi orc u bi undead i baska turlu tasarlayamazsiniz. bir girin nightelf lerin ortamina yada orc larin ortamina detaylari gorun SS ler ile grafikler hakkinda pek yorum yapamazsiniz oyunda ful detay acip gormeniz lazim. once SS den bakip kotu diyen sonra oyunu oynayip buyulenen cok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yok hayır ben kendi sistemimde 9800 Xt de open beta oynarken bütün herşey full de oynuyordum bütün konfigürasyonlarımda maksimumdaydı yinede hayal kırıklığına uğradım. ama şurası bir gerçekki SWG den daha hızlı çalışıyor oyun en azından 20 üstü combatlarda sorun yaşanmaz oyunda[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 det kardesim bu oyunda dot varsa doctor die grup pvpsi die bisi de var hic duydun mu bunlari? cok eminim sen swg de pvpyi hala overt ol tek basina zipla bi yere siz cik mantigiyle hatirliyosun.. ha bi de ben stack nedir bilmiyorum affet bagisla beni mirim. lol[signature][hline] -VA- [Bu mesaj kath tarafından 07 Aralık 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 dethatt sormasi ayip ama soruyum:) Oyundaki nick in nedir?[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 GWC nin bana göre analamı overtlik covertlik olmamasıdır. İlk başlarda denildiki crafterindan dansıcısına kadar herkes savaşmak zorunda kalacak (Bu yazı starwarsun kendi sitesinde o zamanki pub duyurularında yazılmıştı. Ben uydurmadım.) Böle olsaydı ne olacaktı ? sen o zaman bu ne kardesim adamlar istedikleri zaman dalıyor kesiyor biçiyor diye ağlacaktın. Öle olsaydı ben cantinada bir tane imp danscı manscı bırakmazdım ne olurdu ? oyunu sen ben bi iki kişi daha 2 ye 2 savasarak oynardık çünkü herkes oyunu bırakırdı. Bir tane crafter bir tane ent. kalmazdı. PVP yi isteyen adam herhan pvp bulur, ha diyonki buffsiz bisi yapılmıyor. işte buna gülerim ben buffsiz halimle buffli halimden daha fazla adam kesmişimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 GCW ye daha var.Önce CU gelsin hele:)[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 "wow'daki bir orc'u undead'i nightelf'i baska turlu tasarlayamazsiniz" da super bir tespit olmus ne diyeyim, herkesin hayal gucu senin sinirlarinda bitmiyor yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 -rahatsız-[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 breoan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar