Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Aslında az para kazanmamnın çok iyi bişey olduğunun farkında deilmisin.Combatçılar daha az para kazanınca fiyatlar düşücek ve swg'de ekonomik denge sağlanmaya başlanıcak. Bi armorsmith sırf görüntü olsun diye gözünü kırpmadan exceptional vibrolance'e 100m verebiliyosa ama bunun yanısıra 100k görünce vaov diyenler varsa burda bi problem vardır. Bu oyunu uzun süre oynamış biri olarak ilk başladığım zamandan bıraktığım zamana kadar fiyatların çok arttığını gözlemledim. Soe tabi hiç düşünmeden lootkit denen mereti çıkarıp ekonomiyi daha da bozdu. Bu combat revampın da en büyük yararıdır bence.CR'den sonra CH/Commando CH/TKA'ların sayısında artış görürseniz şaşırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Evet sufi yenilerin alişması zor olcak fakat oyunda herzaman şikayet edilen beraber bisey yapilmiyor olayini da mecburen silecek. Bazaari incelerim ara ara camp kit görmeyeli aylar oldu :) Eskiden crate halinde olurdu çantamızda. SOE bu grup işinin xp yönüne de el atar yakında, MOPda yine forming vorritor hunter group, diye bağıranları görmek benim için çok güzel olur açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu arada postu okurken burdan görüstügümüzü farkettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 wow çiktiğinda devlerin aklina super fikirlerin glmesi lazim artik adam tutabilmesi için[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 wow daki craft sistemi nasıl peki? crafterla bağlayanlar hayatta bırakmaz oyunu[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 wow da craft yalan.. varsa yoksa power play..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 wow herseyi ilen swg nin ustunden milyon kere gecer bi daha gecer. Lootladiginiz her item in belli bi para etmesi yaptiginiz questlerin hic birinin bozuk olmamasi ne sekilde olursa olsun tek basiniza birseyleri yapmanin zor olmasiyla hersekilde wow ustun. craft kismina gelince swg kadar detayli degil experiment vs gibi olaylar yok. ama kolay diye birseyde yok. cesitli schematic lerle itemlar yapilabiliyor zaten wow da crafter diye bi kavram yok onlar alt meslek. onun disinda alacaginiz 3 meslek daha var onlarda cok zevkli. acikcasi wow da swg rastladiginiz sacmaliklari goremeyince dumur oluyorsunuz bukadar aydan sonra. oyun nasil yapilirmis cok guzel bir ornegini wow gosteriyor. eksikleri var mi tabiki var ama anlamiyorsunuz karsisina "haydaa abi olaya bak tuh quest i yapamiyorum ticket atayim" tarzinda bi olay cikmiyo oyununuzu etkileyen daha birsey karsima cikmadi swg de bu bana cok olmustur hangi prof olsam 10 larca bug la karsilastim. powerplay de baska bi olaydir ayrica. craft sistemi swg e benzemiyo diye wow a direk powerplay demek okadar abes kaciyorki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 wow çıkalı 2 gün oldu bunları konuşmak için henüz erken[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 valla isterse 1 saat olsun isterse 1 yil olsun swg nin suanda wow la bas olcusebilmesi icin ancak swg2 nin cikmasi lazim onun disinda soe nin belli adamlari paketlemesi lazim. blizzard nasil mmprog yapilacagini gostermis oldu. oyuna hicbir sey eklemeseler bile 1 kisinin suanda yapabilecegi 2000 tane quest in olmasi ve bunlarin cok cok az bir kisminin solo yapiliyor olmasi zaten yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: kath, 30 Kasım 2004 13:38 tarihinde demiş ki: Goodness artık bambaşka bir eq2 kitlesi var mevcut kitle üzerinden yorum yapmak yanlış olur.. Misal eq2-swg arası geçiş yapan mmo camiasına swg ile başlayan tafya.. buda yanlis bir dusunce. eq dan cok adam swg ye gitti yabanci oyuncular dusunuldugunde, ve 3 ay sonra geri geldiler. sizin yorumunuz sadece turkler acisindan dogru bir yorum, su anda turk oyuncularin cogunlugu swg kokenli eq2 deki, ama onun nedeni EQ nun turkiye de cok uzun sure gormezden gelinmesi, Turkiye deki oyuncularin pvp siz oyun olmaz dusuncesi, uo disinda turk oyuncularin buyuk bir kitle olarak oynadigi ilk mmo nun swg olmasi. Yoksa Turkiye disinda bu quote ta belirtilen gozlem gecerli degil. [Bu mesaj Namessar tarafından 04 Aralık 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 burda şunuda unutmamak lazım... "hızlı ve ucuz" internetin yayılmasının başlamasıyla aynı anlara denk geldi swg nin başlaması. EQ görmezden gelinmedi (en azından kendim açısından.) göremedik 56k bağlantılarla :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Dethatt, 04 Aralık 2004 05:59 tarihinde demiş ki: valla isterse 1 saat olsun isterse 1 yil olsun swg nin suanda wow la bas olcusebilmesi icin ancak swg2 nin cikmasi lazim onun disinda soe nin belli adamlari paketlemesi lazim. blizzard nasil mmprog yapilacagini gostermis oldu. oyuna hicbir sey eklemeseler bile 1 kisinin suanda yapabilecegi 2000 tane quest in olmasi ve bunlarin cok cok az bir kisminin solo yapiliyor olmasi zaten yeterli. swg de daha ilk günden insanlar solo mu yapıyorlardı questleri ? daha oyunun ilk dakikaları bunlar bence erken yargıya varma[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Dethatt, 03 Aralık 2004 13:29 tarihinde demiş ki: wow herseyi ilen swg nin ustunden milyon kere gecer bi daha gecer. Hasta oluyorum su tarz yorumlar yapan insanlara.. Ne demek üstünden geçer vs.? Ben sana hmn yanit vereyim swg grafikleri ile craft sistemi ile hatta bana göre pvpsi ile bile wowdan cok cok daha önde bir oyun..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Namessar, 04 Aralık 2004 11:15 tarihinde demiş ki: said: kath, 30 Kasım 2004 13:38 tarihinde demiş ki: Goodness artık bambaşka bir eq2 kitlesi var mevcut kitle üzerinden yorum yapmak yanlış olur.. Misal eq2-swg arası geçiş yapan mmo camiasına swg ile başlayan tafya.. buda yanlis bir dusunce. eq dan cok adam swg ye gitti yabanci oyuncular dusunuldugunde, ve 3 ay sonra geri geldiler. sizin yorumunuz sadece turkler acisindan dogru bir yorum, su anda turk oyuncularin cogunlugu swg kokenli eq2 deki, ama onun nedeni EQ nun turkiye de cok uzun sure gormezden gelinmesi, Turkiye deki oyuncularin pvp siz oyun olmaz dusuncesi, uo disinda turk oyuncularin buyuk bir kitle olarak oynadigi ilk mmo nun swg olmasi. Yoksa Turkiye disinda bu quote ta belirtilen gozlem gecerli degil. [Bu mesaj Namessar tarafından 04 Aralık 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Türkiye dısında swgden eq2 ye gecen hmn herkes eq oynadi daha önce diosun yani? Bence sen benden daha çok yanılıyosun üstad.. Benim bahsettiğim eq oynamamış yüzde inan daha fazladır[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: kath, 04 Aralık 2004 16:22 tarihinde demiş ki: said: Dethatt, 03 Aralık 2004 13:29 tarihinde demiş ki: wow herseyi ilen swg nin ustunden milyon kere gecer bi daha gecer. Hasta oluyorum su tarz yorumlar yapan insanlara.. Ne demek üstünden geçer vs.? Ben sana hmn yanit vereyim swg grafikleri ile craft sistemi ile hatta bana göre pvpsi ile bile wowdan cok cok daha önde bir oyun.. Hımm buda enteresan tabi usopenbetda oynadığını sanmıyorum tavsiyem eu open betayı kaçırma . Zaten o betadan sonra sende büyük ihtimal satılık account ilanı verirsin ki bundada utanacak birşey yok biz oyuncular daha iyi olan varsa eskisinde durmayız tüketici mantığı işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ay cok eglendim yahu. neyse hasta olmana sevindim acikcasi. wow zaten craft vaad etmiyo ayrica wow un grafiklerine laf atan kotu* diyen bariz bi sekilde grafikten anlamiyordur. begenmemek baska kotu demek baska. ben oynadigim oyunlar hakkinda yorum yapiyorum swg deki hersey basit* craft haric. buda basit zevkleri doguruyor. basit derken kotu bi anlamda kullanmiyorum. herseyi sololuyorsunuz oyunun heryerinde tek basinasiniz pvp ile tek basiniza yapiyorsunuz 10 kisi alan template ler var fire gibi aptalca seyler var developer lar var bu cok buyuk bi ozellik swg de. hepsi ustun derecede aptallar ve yeteneksizler. neyse swg de size iyi eglenceler bu zevk meselesi sonucta. ama ilk gunden 250k acc satilan ve 200k acc yaratilan bi oyun hersekilde swg un ustunden gecer sen hastalanmaya devam et. acil sifalar lol. [Bu mesaj Dethatt tarafından 04 Aralık 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 niye swg ilk piyasaya ciktiginda 200k dan asagi account mu yaratılmıstıkı?tabıkı oyun yenı dıye heyecanla o oyuna yonelen cok ınsan olacak bunu ornek gostermen sacma olmus.. eq2 yi cok begenenler var ama bende aldım oynadım bana gore SWG nın yanında EQ2 5 para etmez aynen SWG ye gerı ve daha ısteklı olarak dondum.pvp olmayan onlıne oyun neye yararkı yaratık kesmek ıcın gunlerce kasmısım templeta yapmısımm ee sonra?ben nası gosterecem daha ıyı oynuyorum bak senı nası dovuyorum dıye hava atıcam arkadaslarıma.gel SWG de solo Elder avla o kadar kolay dıyorsan..2 3 yaratık kesmek için aylarca kasmak inanılmaz sacma geliyor.isallah wow da pvp sistemi guzel olurda alır onu oynarız[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 coh ta da pvp yok. ama grup olarak o kadar keyif alıyorsunuzki tek başınıza takılmak sıkıcı geliyor. ve coh oynarken swg nin en kötü yanın keşfettim kendi açımdan. swg de üst seviye bi karakter yaratmadan hiç bişey yapamıyorsun. craft olsan master+ tape doctor olsan master doc vs. vs. pvp olmayan basit(!) oyunlarda ise her zaman birileriyle berabersiniz olay bu. bu gibi oyunlarda bir güzellikle insanların birbirine muhtaç olması. MULTI oynadığınızı anlıyorsunuz[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 EQ2nin SWG'den tek farki mission terminaldan mission alacaginiza bir npc'den mission alip level atlayana kadar yine orumcek yine kus bocek pesinde kosuyor olmaniz, ustune ben daha bu kadar korkunc bir karakter modellemesi gormedim, butun human female charlar sibel can'a benziyor. rezalet bir chat arabirimi, kisayollar beter otesi, mouse kontrollerine zaten deginesim bile yok, yok chari gormek icin sag tusa bas, kendi etrafinda donmek icin sol tusa bas, iki tusa bas ilerle biybiy, sacmalik.. yine de sayesinde swg'nin degerini anladim, meger ne guzel oyunmus. oyunda bayiyorum yapacak bisey yok diyenleri de anlamiyorum, yaratici olun yahu, oturdugunuz yerde solo grup diye bagirinca bayar tabi oyun, bi kere guild enemies gibi bir konsept varken, her turlu guild'e terminala adini yazarak mutemadiyen overt olma, orada burada kacma kovalama devamli savasma gibi, bh pesine takilip karsi faction jedilarini yeme gibi, her gece lokta illa ki yapilan min 20 kisinin oldugu savaslara katilma gibi opsiyonlar varken yok hersey sololaniyo diye sikayet etmeyi de anlamiyorum, sololamayin yahu o zaman, adamlar pvp de vermis, pve de vermis, herseyi grupla yapma sansiniz da var, solo yapma sansiniz da.. ha olmuyo grupla bi halt diyosaniz, ya yanlis guilddesiniz ya da soyle bir etrafa bakinmiyorsunuz millet neler yapiyor diye.. bi de soe dusunup su darth vader'di, han solo'ydu, luke'tu onlari boba fett'i ortaya attigi gibi cikarsa, bi iki kere etrafta gezdirse, ne bileyim darth vader arkasinda ST ordusuyla veya uzayda arkasinda TIE Fighterlarla savassa etse, soyle force choke'la yerlere serilsek tam sahane olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 tunch kapmis olayi baskalarininda kapmasi dilegi ile. ayrica bi oyundan zevk almak icin oyuncunun degil yapimcinin kasmasi lazim. her kisiye zevk verecek bi oyun yaratmasi lazim. ben zevk alicam diye herseyi kurcalayamam bi oyunda. dedigim gibi swg de belli basli guzel 2 3 olay var okadar. 1. si craft kismi 2. si grafikler. ama oda bi yere kadar. wow daki detaylari goruncede acikcasi swg deki grafikler baya bi vasat geldi bana. swg de sacma olan bilinen bir suru olay var 1.5 senedir ama duzeltilmedi. 1 ay once halen armor bug i vardi bu haziran basindan beri var ve kasitli olarak duzeltilmiyor. bunun gibi bi suru bug lar ben boyle developer kadrosunun oldugu bi oyunada para vermek istemem acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben size çok basit bir kıyaslama medotu anlatayım arkadaşlar. Hangi oyunun üstün olduğunu anlamak için tek birşeye bakacaksınız. Emulatörü varmı ? Diyosunuzki wow çok çok üstün, ama wow daha beta dayken emulatörü çıktı , demekki o kadar basitki emuatörü anında yapılabiliyor. Hadi buyrun bir kişi swg nin emulatörünü yazsın adam gibide çalışsın, bilgisayar hayatıma son verecem. swg ci çok detaylı bir oyun, her yönüyle. Buglar cartlar curtlar olması çok normal ne kadar detay o kadar bug olur. bir bugi düzeltirsin diyer taraftan bug çıkar. Ha wowun güzelliğine sözüm yok ama swg hern nekadar bugli bir oyunda olsa suan piyasada olan hiç bir oyunla kıyaslanamayacak bir oyun. Sadece grafikleri yeter. Ha bunu sizin makinanizla yada benimki ile kıyaslarsak bise anlayamayız ama gavurun oynadığı makinalardaki ss lere bakarsanız filmden kareler gibi duruyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yanlış anlaşılmasın swg hakkında hala en iyi mmorpg olarak konuşuyorum. ama olay çok iyi olduğu için bağlıyo okul falan gidiyo kaynıyo arada :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 SWG'de eski tadı bulamayan arkadaşlardan SOE'ye "ne bu holo saçmalığı" başlıklı bir mail atmalarını rica edicem.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hololar kalkalı 4 y falan oldu[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben gavur değilim ama benim makinemde yabancılardan daha iyi görüntüler çıkıyor. Biraz ekran kartı diagnosticleri, biraz bilgisayar performans bilgisi, biraz iyi konfügürasyon ve tabi ki sslerle biraz oynama ile süper sonuçlar almak mümkün.[signature][hline]Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar