xheana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 merhaba arkadaslar sizlere bir sorum olcaktı ayrdımcı olursanız sevınırım win2000 server sunucunuz var 5 tane xp 5 tane win98 makınanız buraya baglı network te soyle bir problem yasıyorum . 4 xp ve 5 win98 makına takır takır network te dolasırken 1 xp makınam networkte 1/10000 yavaslıgında dolasıyor ama server uzerınden internete cok rahat cıkıyorum buda demek kı ethernet kartımda problem yok sanıyorum kı service pack problemı yasıyorum sizlerdede boyle bir problem yaşayan varmı yoksa donanımsal bir problem mı ya da fikirleriniz varsa soylermısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Wdfmgr service pack 2 kurduktan sonra sorun yaşıyorsanız program ekle kaldır dan silin :) çok zor olmasa gerek.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar