Felix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben suana kadar sadece windowsun sitesindeki update i yaptim ordada sp2 yi yukleyemedim baska seyler yukledi , gecende bi camera var onun webcamide varmis sunu yukliyim bari dedim ama sp1 yada daha ustunu istedigini soledi bende sasirdim, nerden bulurum bu sp1 i ???? Yardimlariniz icin simdiden teskkurler[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 http://windowsupdate.microsoft.com/ burdan sp1 i indirmen mümkün...ve hatta tek indirebilidiğin yer burası ..[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 12 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 eminmisin tek yer olduguna? www.kablonet.net.tr/knet/download.php[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kardeşim lütfen yapmayın şunu off :tdown: konu ile ilgili: sp yükleyebilmen için orjinal cdkeye sahip olman gerekir ama torrentten ed2kdan filan sp1 li xpler bulabilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 sp1 yüklemek için, kara listeye alınmamış bir cd-key e sahip olmanız gerekir. kara liste de çok büyük bişi değil, yani sanırım. :-P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 biraz arastirirsan nasil yapabilecegini ogrenebilirsin.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Sp1 Yüklemenize gerek yok Sp2 yüklerseniz sorununuz çözülecektir. Sp2 ayrı çıkan bir sistem değil sonuçta sp1 üzerine kurulan bir sistem.. Ayrıca ilk defa duydum bir webcam'in sp1 istediğini orasıda ayrı bi güzel yani :) Hiç kasmayın kurun geçin Sp2 yi..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar