Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolmabahçe Sarayı Hakkında bilgi ?

octopus

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar dönem ödevi yapıyorum. Google dan aradım falan ama tatmin edici pek bişi bulamadım. Bildiğiniz bi internet sayfası falan var mı yardım olabilecek ? En azından şöle özetinin olduğu fln içinde neler bulunduğuna dair kesin bilgiye sahip bi site?

Saolun ;)

( bu konu nereye açılır valla buraya salladım gitti kusra bakmayın )[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Sosyal ağlarda paylaş

mandooo hocaymış ahah :)

abi istanbulluysan eer bi gidiver geziver nevar neyok
fotoğraf çekersin fln çok merkezi biyerde zaten
ha dıosan istli diilim ozaman zor tabi şin
turizm bakanlıının yada nebilim böle devletin sitelerinde bulabiliten olabilir[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Obscura da iyiki hatırlattın...eğer öğretmenler ödevde resim istiyosa gezdiğin mekanlarla ilgili...resimlerde senin bulunman gerekli unutma...bir arkadaşınla git o çeksin seni poz verirken...başka türlü kabul edilmiyo ödevler...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 13 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
Obscura da iyiki hatırlattın...eğer öğretmenler ödevde resim istiyosa gezdiğin mekanlarla ilgili...resimlerde senin bulunman gerekli unutma...bir arkadaşınla git o çeksin seni poz verirken...başka türlü kabul edilmiyo ödevler...

photoshopu nıe ürettiler :)
Atatürk'ü bile koyarm o resme ben :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

bende dalga leğeni deneyi için rapor yazıyodum , çizdiğim resimde ben olmayınca kabul etmedi tabi , bende daldım havuza orda ben atlayınca dalga oluştu , beraber gittiğim arkadaş da hemen çekti resmini , neyse bu sefer kabul etti iyi oldu hehe.[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...