Aramis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 merhabalar LG 775FT monitorum var.Shape ayarlari kaydi default seceneklere donme gibi bir secenekte yok.Sag tarafini ayarliyorum bu sefer sol taraf olmuyo bi turlu tutturamadim.google da baya arattim ama bi cozum cikaramadim.Ayni monitore sahip olan biri varsa lutfen msn veya icq numarasini verirse sevinirim.Yada herhangibi bir cozumu sozkonusumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Aynı monitor şu an karşımda. Sorun nedir tam anlayamadım..[signature][hline]hayda bre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ekranin koseleri yamuk yamuk koseleri duzeltiyorum bu sefer ortadan bombe seklinde oluyor kafayi yemek uzereyim :( duzeltemiyorum nette arastirdim default ayarlari nedir diye bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 F700B var bende benimkide yamuk yumuk ehehe. alıştım gitti düzeltmeye çalıştım çok sefer en iyi konumda bıraktım.kusursuz değil yani benimkide. varsa çözümü benim monitör içinde bi yazıversiniz. :P[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar