-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gidenlerden tavsiye plx, arkadaşla bi salona yazılalım diyoruz. Eskişehir yolu, 100.yıl, konutkent, batıkent vs tarafları filan uygun ama çankaya'ya doğru gidesim pek yok. Haftanın 5 günü çalışıyorum, cts'de öğlene kadar. Muhtemelen akşam işten çıkıp anca 7-8 gibi gideriz. Aletlerin başında 20 dakka beklemeyeceğimiz, merdiven altı olmayan nereyi önerirsiniz? Biraz araştırdık ama dışarıdan hep bi pazarlama taktikleri, hep parayı alana kadar gibi. SI vamos kentpark most armada macfit atlantis sports center şu anda kafama en çok vamos yattı ama yine de bir bilene soralım dedik.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yeni mahalle taraflarındayım ama dediğim yerlere gidişim pek sorun değil.
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 eskişehir yolu zor olmaz diyorsan most'a gel kafanda bişiler varsa sor bana, gidiyorum ben mosta
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 spor salonundan beklentin ne olduğunu söylersen ona göre bir yer tavsiye edebilirim
Öne çıkan mesajlar