Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 varya gülmekten altıma ettim filmi izlerken.ingilizcesini hatırlayanlar için film komedi filmi olmuş. herkese tavsiye ederim.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Vin Diesel in sesi olmamış[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hangisinin olmuşki, cocuk gibi konuşuyo adamlar[signature][hline]Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/paticik.com/inc/main.inc.php on line 91
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hayır abi sesler falan değil çeviriler çok kötü olmuş. Brian -I need NOS TRT *yarışacağız.evet yarışacağız. Yarış başlamadan önce yönetmenin pizzacı olarak girdiği ünlü sahne. -Road is closed pizzaboy. Find another way home. TRT *ilerde büyük bi kaza olmuş hadi başka yöne. ilk yarış sırasında japon çocuk, -damn that guy is fast. TRT *of bu adamlar çok kötü yarışıyor. ve daha hatırlayamadığım niceleri.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 MONICAAAAA diye bagirmasi cok hostu ilk yarista onunda icine etmisler anlami kalmamis yeni replikte olamaz adam beni gecti mi ne... sacmaliyorlar harbiden filmin icine ediyorlar digiturk vizyondaki harry potter seriside oyleydi buyulerin adlari bile degismis resmen[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kestikleri yeri haddi hesabı yok[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Öne çıkan mesajlar