Adoniss Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 elimde bi ayakkabı kutusu ful kart var 50-60 kadarda rare var ilgileniyosanız msnden ulaşın : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 İyi de arkadaşım ayakkabı kutusunun büyüklüğü yada içindeki rarelerin sayısından çok o rarelerin neler olduğudur önemli olan? Onlar hakkında bilgi verebilirsen daha çok ilgilenen olacaktır, emin ol..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adoniss Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahanda üşenmedim yazdım bi alıcı çıkmazsa yandın ha ;) storm cauldron salt flats rapid decay opal titan sky diamond parallax nexus carrion earthquake harbor guardian moss diamond abundance dream halls city of traitors thawing glaciers monstrous hound weatherseed treefolk recantation recall icitian store opal avenger dregs of sorrow viashino sandswimmer fissure furnace of rath mogg infestation okk laccolith titan snowfall whirlwind oath of mages ogre shaman rathi dragon wildfire emissary pattern of rebirth surfuric vapors puppets verdict skyshroud war beast defense of the heart ancient silverback keldon warlord goblin war drums emerald medallion scrapheap flowstone mauler rumbling crescendo mongrel pack hermit druid sky spririt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 nerdesin[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adoniss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 beşiktaş/istanbul bu arada yazdıklarımdan rare olmayanlar olabilir, emin olmadığım kartlar vardı yazdım yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adoniss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 oha city of traitors degerli kartmış ya 10$ falan gibiymiş :) yokmu alann kartlarımı ühüree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 city of T. i 10 milyona alirim.... kadikoyde oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar