tunch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 millet kilom çok vericem derdinde bizde burda iskeletor gibi dolaşıyoruz. bu olay tamamen bünye meselesi. benim yediğimin yarısını yese insan kilo alır. yaptığım hareket desen oda yok. ev-okul hatta bazen sadece ev. vücut geliştirme olayına giriyim dedim ama oda benim gibi sabırsız adama zor. varmı başka önerisi olan?[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ne guzel bi dietmis o oyle!bendemi baslasam acaba hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Hadı hep beraber diyete :D bu arada kılo almak ıstıosanız gıdın bı fıtness e fln duzenlı kılo aldırabılıyolar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar