Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resfest(dijital video film festivali)


driftintosin

Öne çıkan mesajlar

koca forumda kimse gitmedi mi $u festivale ya?Bi ara Dela geldi ama onunla da az görü$tük zaten enterasan bi tanı$ma durumu oldu eheh..
görevli oldugum icin hepsini bele$e izledim tabiki
greçi paralı olsa da mecbur vericektim cünkü Jonathan Glazer ve Shynola benim icin cok cok cok onemli insanlar..
Gerci Michel Gondry'de izlemek isterdim ama maç oldugu için döndüm evime..

#
Bushwacked!'ten cok ümitliydim ama hayalkırıklıgı oldu benim icin..Cok iyi ba$ladı ama sonlara dogru birbirinin tekrarı gibiydi..En bastaki ahenk kayboldu..
#
Shorts#1 ve Shorts#2 muhte$emdi..Özellikle Shorts#1'de ismini tam hatırlamıyorum ama markalarla ilgili bi film vardı..İnanılmazdı cidden..Eger cok dikkatliyseniz acaip ho$unuza gidicek detaylar dü$ünülmü$ ve muhte$em bi $ekilde sıgdırılmı$o kısacık filme..
#
Cinema Electronica'ya gelince..Türünün meraklıları için süper oldugunu söylüyolar..Ben bile önyargıyla "Aman bi 5dakka durur çıkarım" diye girmeme ragmen filmin sonuna kadar agzım açık izledim..
#
Freestyle:The Art of Rhyme..Hic bana göre degil..Dogal olarak da begenmedim..20dk dayanabildi bünyem
#
Pusu'yla ilgili ve Türkiye'de oyun yapmakla ilgili workshop vardı bu sabah..Cok büyük umutlarla gitmedim aslında ve inanılmaz hayal kırıklıklarıyla döndüm..Cok konu$an bi adam vardı,oyunu finanse eden $irkettemiymi$ neymi$..Çok fazla $ey biliyomu$ gibi konu$tu konu$tu,demogojiden demogoji beyendi,beyinleri yıkamaya çalı$tı ama $u cümleyi de söyledi bize.."Bu oyunun tek albenisi Türkçe olması..Motion Capture Türkiyede olmadıgı için kullanamadık,fizik motorumuz digerleriyle yarı$amaz,konusu da o kadar süper degil ama ilgi çekici yine de,biz $öyle amatörüz böyle amatörüz" vs vs..Oyunu gördüm,1-2 ay içinde çıkıcakmı$,ki bu a$agıyukarı her$eyin tamamlanmı$ oldugunu gösterir ama oyun workshop sırasında bile en az 20defa çöktü..Saymakla bitmeyecek bi ton kusur buldum ben oyunda..Bilmiyorum cok $üphelerim var bu $irket hakkında çook..Neyse.
#
Jonathan Glazer ve Shynola..
Jonathan Glazer zaten kendini ispatlamı$ adam..Kim oldugunu bilmeyenler için:Radiohead-Street Spirit/Karma Police,Nick Cave - Into My Arms,Levi's (hani $u bi erkek bi hatun duvarları yıkarak ko$tugu reklam) vs daha bissürü yakından tanıdıgınız reklam ve klip yönetmeni..Gercekten inanılmaz bu adam..Seneye bu adamı buraya getirmek için ne gerekiyosa yapıcam ulan.Gerekirse sürüklicem..
Shynola Rarities'e gelince..Cok eglendim bunu izlerken,TheYesMen süperdi hehe =) ama $una karar verdim.İkiside bu alemin babs the k3nk'leri valla..

Yeter çok uzun yazdım..Benim icin önemli olanlar bunlardı zaten..Ama eger biraz meraklıysanız ve ilginizi cekiyosa bu mevzular cidden cok önemli $eyler kaçırdınız..Satı$a çıkan dvd'ler 10dk içinde satıldı valla..Kendime bile ayıramadım..Neyse thats all folks!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dvdlerde festivaldeki tüm programlar var işte. içeriği o ehoe
gidemediysen bi yerlerden buluver dvdleri ekonomik olarak sıçtırmayacaksa.(3 dvd, tanesi 30)

ben shorts 1-2 ve by designa gittim.

by design'da hoş şeyler vardı ama beni açamadı.(ilgi alanım pek değil, arkadaşla gittik zaten. onun ilgi alanıydı daha çok)

shorts 1'deki filmler bayağı hoşuma gitmişti genel olarak ama 2dekiler 1 ile karşılaştırınca vasat kaldı. özellikle bu hamurlarla yaptıkları bi teknik var ya, şu chicken rundakinden bahsediyorum işte. öyle yapılmış bir film vardı shorts 1'de ve bittim resmen ehoe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...