haydari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bi eeepc'm var. mutfakta duvara taktım (mutfak ufak) :). kahvaltıda işte haber, müzik falan olsun diye. kamera ile de evi takip ediyom. bebek bakıcısı falan var. bu alet xp abilerim. buna ne çaksam (dahili cd okuyucu falan yok) da daha verimli olsa ? 2gb ram var ?
Editor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 typoo var sandım one la öyle pcmi olur eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haydari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 haha anlaşıldı xp süper
hunty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Bendekinde windows 7 vardi. XP daha az Ram yedigi icin XP kurdum. En iyisi XP bence. win8 bile denedim ama kucuk ekran ve dusuk spec oldugu icin bazi ozellikler calismiyordu fazla randiman alamadim. Cesit cesit Linuxler bile kurdum ama cok memnun kalmadim. Mesela Linux ile internetten video oynattigin zaman video asiri takiliyor. Ee pc icin olan ozel XP'lerden de denedim. Onlarda da Lag oluyor bazen. Takilmalar vs. En iyisi duz xp kurmak hatta ben student edition kurmustum sanirim o free.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 En güzel tavsiyeyi forgiver vermiş hehe Onlara anca XP olur abi , başka da zor . Yok illa değiştircem diyorsan , onlara özel Linux dağıtımları vardı , onlar daha akıcı
Öne çıkan mesajlar