Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı Kaybımız,Dimebag Darrell


Tarist

Öne çıkan mesajlar

8 Aralıkta çıktıgı Ohio konseri sırasında herkesin gözü önünde silahla kafasına ateş edilerek öldürüldü.Pantera'nın eski ve Damageplan'ın yeni gitaristiydi kendisi. :(

daha detaylı bilgi:

http://metal.deliriyum.com/news.php?id=174

bu da nbc den bir video

http://nbc4i.feedroom.com/index.jsp?auto_band=x&rf=sv&fr_story=f826a2490c613ffefd666b4164362d0ea4214e8d

ne diyim allah belasını versin böyle gerizekalı heriflerin,hiç mi arama yapmamışları içeri alırken,herif silahla dalmış sahneye.

bi rivayete göre de deli ''You broke up pantera.... You ruined my life.... What about phil? he needs heroin money..." demiş öldürmeden önce.Ayrıca davulcu -ki sanırım kardeşi oluyo- da ağır yaralanmış.[signature][hline]matter of time.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başımız sağolsun. Böyle agresif bi adamın bu şekilde ölmesi ne garip yaa.. Ama eminim ölmeyip yaralansaydı o silahı o admın en münasip yerine sokardı.. İyide yapardı[signature][hline]To Live is To Die
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

of denyonun teki kendini kaybeder, sen yaşamını kaybedersin..
dimebag in yanında yeni grubunun solistini de öldürmüş :(

ölenler için:
:rock:[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pantera'nin var olmasini saglayan, Damageplan i kuran, muzige, en azindan benim acimdan cok katkisi olmus bir insan, cok aci bir kayip. Olay da Columbus'ta "Alrosa Villa" denen mekanda olmus. gorgu taniginin anlattigina gore, sahnenin arkasindan, arkasinda bi bodyguard bir de kulis gorevlisiyle hokey formali ve kapsonlu bi sweatshirt giyen bi adam hicbisey yokmus gibi cikmis, bagirmis, tereddut etmeden Dimebag'e yonelmis, 5-6 el ates etmis. Bodyguard tutmaya calisinca o da omzundan yaralanmis ve vokalistleri olmus galiba. Vinnie de yaralanmis olabilir diyodu. Sonra polis iceri girdigi gibi adami vurmus tek el atisla. Sahneye ciktiklarinin 30. saniyesinde olmus olay ve 9-10 saniye surmus. Olaya bak, boyle iste ya..... 10 saniye.

Yazıktır ya[signature][hline]Dimebag Darrell --Darrell Lance Abbott-- (August 20th 1966 - December 8th 2004) Thanks for eveything, thanks for Pantera, thanks for Damageplan... Rest in peace.

[Bu mesaj can22k tarafından 10 Aralık 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü
gerçi şimdi genç öldüğü için efsane olup gereğinden fazla abartılcak.

düşünsenize adam konsere çıkıo ve sahnede ölüo...berbat bişey

bir yeteneği daha kaybetti müzik camiası:([signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru vallaha ya :(

Pantera'nın eski Damageplan'ın yeni gitaristi Dimebag Darrell'ın sahnede henüz ilk şarkıya başlamışken açılan ateş sonucu vurularak hayatını kaybetti.. Gözleri önünde kardeşini öldürülen Vinnie Paul'un de yara aldığı belirtildi..

Polis sözcüsüne göre ise saldırgan ise polis tarafından vurularak öldü.. Görgü tanıklarına göre olay konser başlayalı henüz 30 saniye olmuşken gerçekleşti.. Sahneden sadece 30 adım uzakta olan görgü tanığı Chris Couch'un ifadesine göre; üzerinde hockey forması olan bir adam içeri girdi ve sahneye doğru yürüdü. Kafası güzel olduğu tahmin edilen saldırgan sahneye çıkıp Darrell'e bağırmaya başladı ve ardından beş-altı el ateş etti ve Darrell hayatını kaybetti..[signature][hline]ZAFERLERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ

--------------------------------------------

Pati Sözlük!!!

Røøñéy

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pantera dinlemem, ekşisözlükten okudum, heavy metal camiasında büyük bi adammış hakkaten. yazık ya walla yazık chuck schuldiner 1, dimebag darrell de 2 oldu. böle yetenekler neden genç yaşta göçer gider bunca boş adam warken şu dünyada yarabbim[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Efsanevi gitarist "Dimebag" Darrell Abbott bir hayranı tarafında canlı performans sırasında öldürüldü. 38 yaşındaki gitarist gercekten yerine konulması zor bir insandı. Gitar ogrenirken ve gelistirirken, gerek kendim için gerek ogrencilerim için örnek teskil ederdi...
Sevenlerine sabır diliyorum...
http://www.damageplan.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

For much more on Dimebag Darrell's life, music and influence, tune in to a special edition of "Headbangers Ball" premiering Saturday night at 10 p.m. ET on MTV2.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...