Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 İçinde 500 küsür milyon gold olan D3 accountumu satıyorum. Fiyat olarak 100₺ düşünüyorum, sudan ucuz. Hearthstone beta key'ine karşılık da verebilirim. Özel mesajla veya bu konu vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Fiyatı 75 tl'ye indirdim patilere özel. Hesabın içinde 500-600m civarı gold olduğunu unutmayalım. Zararına satış derler ya, ha ondan işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aseras13 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Hocam sadece goldu alabilirim fiyat verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 İçindeki gold satıldı. Hesabı da satmamaya karar verdim, AH kapanınca tekrar başlarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar