GENCOSMAN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Ailevi nedenlerden ötürü acilen türkiyeye gelmek durumunda kaldim ve şuan evsizim. 600 tl civarinda bir butceniz olsa ve 2+1 ev yeterli olsa, hangi muhitleri tercih ederdiniz ? tavsiye uzerine beylikduzu taraflarindaki ilanlara baktim ama sanki cok uzak gibi. eryamanda kaliyordum yurtdisina gitmeden once, o tarz bir yere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 gebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 tuzla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 turkiye demissin ama bu istanbul dostum. capa, kocamustafapasa taraflarinda o fiyata evler var ama ogrenci sezonu su an, 600tl'ye duzgun ev kalmamis olabilir. mecidiyekoyun arkalari gulbag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar