Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA.Com'dan Sipariş..Yardım !

shapshal

Öne çıkan mesajlar

selamlar,
şimdi ben nba.com dan dallas forması alıcam [dirk nowitzki] ama burda bikaç çeşit bişiler var hangisi bildiimiz maçlarda giyilen forma türü?

Burdan..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiyem nike'ı araştırman ama bu olması lazım değilse de bunu al :D

**Bunların maçta giyilen diye bir şeyi yok bunlar bedene göre modelleri sadece orada mat olanlar senin istediklerin. Yani oyuncunun vücuduna göre mat normal formaların hepsi maçta giyiliyor benim sana verdiğim en havalı olanı çok güzel diğerini de gördüm mağazada yani sana verdiğim link maçta giyileni değil ama sana verdiğim linkteki daha güzel tavsiye ederim linktekini gene sen bilirsin.
[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 09 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

doruk senin gösterdiğine bakmıştım ama o men olduğu için benim bedenime uygun yoktu.

Ben de bi road replica jersey aldım,mavs bileklik aldım bi de mavs sweatshirt aldım kapişonlu bişi.. güzel oldu güzel.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

en çok ağlatan kısmı o zaten çok bekletiolar :(
amerikadan gelen herşey sen unutunca gelio :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

gelir gelir kesin gelir de sabırsız adamım ben :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...