Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Hititlerden 15 sene ilerde sehir iste aferin kekolar tarihinize sahip cikmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Fin said: paris caddesi ne ak ankara'da be ahahha saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 senko said: BulletRide said: Paris'te arkadaşlar kalıyor 600'e, eski apartman kot 2. Kat değil ha K.Esat, Hoşdere falan bak 600e nası bulmuşlar ya 1200den ucuza bulamadım ben paris'te bu arada paris caddesi dediğimiz yer tunalıya 1 merdiven uzaklıığında :) öyle müthiş bi yer Zeminden 2 kat altta abi ev. Bahçe gibi birşeye filan bakıyor çok iç karartıcı değil ama dışarı çıkarken merdiven çıkmak değişik bir duygu. Muhit olarak iyi ama evet Ama Ankara'da yaşasam Cinnah veya Platin sokak harici falan oturmam sanırım, sokak yapısını sevemedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 balgata baktım 1000 tl diyorlar makyajlı evlere 2-3 katlı evler filan var yeni ev yok ya da saçma fiyatlar yılda 12bin lira çok gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar