Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HL 2 yardım

Cirit

Öne çıkan mesajlar

şu helikopterden kaçıp tünele girdiğiniz bölüm.hani asansör e girince vinç yardımı ile köprü biraz havaya kalkıyor.etrafta bulduğum bi varil,2 tuğla,lastik ve sandalye yi attım ama iyice çökmedi asansör yani köprü yeterince yükselmedi.lütfen yardım kafayı yicem[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

Düşündüğüm yerse yukarı da çamaşır makinesi var.

Arkalarda bir yerde merdiven var Ordan çıkıp ulaşıyorsun makineye..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 10 Aralık 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben de bi yerde takıldım:
Highway bülümünde hani bi vinçle arabayı bi yere koyuyoz sonra bi rampadan arabayla uçup camı kırıoz ya orda yıkık bi köprü var. bi de o yetmezmiş gibi helikopterimsi bişe ateş edio. Orada o köprüden atlayamadım bi türlü. Nasıl geçicem orayı?[signature][hline]I love you but, i love your butt.

Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Sosyal ağlarda paylaş

bende 3 cdlik versiyonu var çalışmadı bu meret. launcher exenin kısayoluna -steam -nomaster da yazdım olmadı. dll hatası mı ne veriyor. ne yapmak lazım.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Sosyal ağlarda paylaş

"D:Half-Life 2HALF LIFE 2Launcher.exe" -steam
ben kısayola bunu yazdım çok güzel çalışıo. Bn de de 3 cd lik version var. bi dene istersen.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...