Grudge Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Portakal sanat ve kültür evi tarafından 10 Aralık 2004 - 12 Ocak 2005 tarihleri arasında batı sanatının önemli ustalarının (picasso, dali, boudin, rodin, claude monet, renoir, toulouse lautrec ve bisürü adını hatırlayamadığım) eserlerinden oluşan bi koleksiyon sergileniyo. bence bi miktar sanatla uğraşan herkesin gidip bi bakması gereken bi sergi. az sayıda eser var fekat hepsi (tamam çoğu diyelim :)) oturup saatlerce izlenesi eserler. ayrıca iki sokak aşağıda, lütfi kırdar kongre ve sergi sarayında da art istanbul var, yarın son günü. beylikdüzünde art-ist'de sergilenmiş eserlerin bi kısmının yanı sıra başka çok hoş parçalar da mevcut. (fekat kavramsal sanat kavramını hala birinin gelip bana açıklaması lazım. güvenmiyom kardeşim adamların samimiyetlerine. bazıları gerçekten yapamıyolar bence o yüzden kavramsal sanat falan diye yutturuyolar) tavsiyem yarın gidip ikisini birden görmenizdir...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 güzel yazmışsın. daen yalan dolan işlerini koymuşlar adamların...:/ yine de gidip görmek lazım tabi.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 En son (bi kaç sene önce) AKM'de Salvador Dali sergisi vardı. Bayaa bayaa bi eseri vardı yani, azımsanacak gibi değildi. Bi de İş Kulelerinde bi sergi vardı, hatırlıyamıyorum. Sıkıydı bunlar. Ama toplama olan sergiler genelde skindirik olanları koyuyo TR'de sanırım. Gidip görmeli ne diim.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hmm, resfest'e de üşengeçlikten gidemedik. radyasyon gençliğimi yedi bitirdi.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 platform da sergi var bide istiklalde . gidemedim hiçbirie .[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar