Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

önce bizim tarihimize bakın...sonra başkasına....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 22 Kasım 2004 12:26 tarihinde demiş ki:
Türk veya Osmanlı tarihi anlatsak biri çıkar bunlar yalan vs vs hepiniz Irkçısınız, osmanlı katildi, göktürkler uydurmasyon vs vs vs böyle olmaz der de o yuzden sinirimiz bozulmasın diye yazmıyoruz. Bütün dünyayı hoplatmışız zamanında ama onu kabullenmez onun yerine göt kadar Avrupayı savaşa sokup sarsmış milletleri öper başımıza koyarız.

Tamamen katılıyorum.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok.
- Ne demek Şakir'e yok!?
- Yok işte, sen kazana düştün.
Mesaj tarihi:
said:
GEd, 21 Kasım 2004 17:14 tarihinde demiş ki:
alman forumlarinda da gecen gun 5 tane konu vardi
- Turan taktiginin sirri
-Turansizda olur muydu?
-Deniz Gezmis ve arkadaslarinin mahkemeleri
-Canakkale Gecilmez miydi?
-Biz neden hep Turk tarihi ile ilgileniyoruz? ( icerikten not: Alman tarihiyle ilgili cok az konu aciliyor, turklerden ne eksigimiz var arkadaslar)
Demek kı sorun bızde degıl we ztn bızım tarıhımız cok şahşalı annatılır efendım ıpek yolunu almıslar yok ıstanbulu almıslar bılmem ne yapmıslar dunya dakı sınırların cogu onlardaymıs adamların da yapıcak neyı war tabıı kı bızım tarıhımızı arastırcaklar..

ilginc insanlar bu almanlar :p
[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
tarih_hastası gerçekten çok anlamsız bi msj gibi geldi bana msjın. 1) Troyalıların sümerlerin türk olduğunu varsaymak artık işin cılkını çıkartmaktır. Büyük insan olarak kim çıksa türk'tür kesin diye tartışıyoruz. Makedon Büyük İskender'i bile türk yaptık biz! Göktürk devletinin varlığını nasıl reddedebilirsin? Bu yazdıkların için kaynak ve ispat göstermezsen yazdıkların safsatadan ileriye gidemez kusura bakma. Herşeyin ilkini bizim yaptığımız hep bizim en güçlü olduğumuz komplexini bırakın. Hiyeroglif yazılarındaki Türk bölümleri nerde? Göster. Bu dediklerin için kanıt göstermezsen yaptığın şey tarih forumuna ciddi msj atmak değil komedi piyesi yazmak olur.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
tarih hastası'na cımbız desen ''masonlar şöyle böyle'' der zaten.
adamı banlendi geri geldi hala aynı şeyi devam ettirio.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 23 Kasım 2004 03:57 tarihinde demiş ki:
tarih_hastası gerçekten çok anlamsız bi msj gibi geldi bana msjın. 1) Troyalıların sümerlerin türk olduğunu varsaymak artık işin cılkını çıkartmaktır. Büyük insan olarak kim çıksa türk'tür kesin diye tartışıyoruz. Makedon Büyük İskender'i bile türk yaptık biz! Göktürk devletinin varlığını nasıl reddedebilirsin? Bu yazdıkların için kaynak ve ispat göstermezsen yazdıkların safsatadan ileriye gidemez kusura bakma. Herşeyin ilkini bizim yaptığımız hep bizim en güçlü olduğumuz komplexini bırakın. Hiyeroglif yazılarındaki Türk bölümleri nerde? Göster. Bu dediklerin için kanıt göstermezsen yaptığın şey tarih forumuna ciddi msj atmak değil komedi piyesi yazmak olur.

Göktürk ile ilgili bir konu Sorularınızı sonra cevaplarım. Mısır Hiyeroglifi burada tartışabilirz. Anlatayım mı ?
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 23 Kasım 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
tarih hastası'na cımbız desen ''masonlar şöyle böyle'' der zaten.
adamı banlendi geri geldi hala aynı şeyi devam ettirio.

sen kimsin?.. kendini ne sanıyorsun. sana ne kusura bakma. sadece işimi yapıyorum. ayn şeyi ne devam ettiriyormuşum (?!)
Mesaj tarihi:
dunyanın en sanlı milleti biziz,tarihimiz zaferlerle dolu,açta kalsak hayvan gibide yaşasak onemi yok vatan saolsun.butun dunyayı turkler yarattı insallah gene turklerin olacak yaşasın faşizm![signature][hline]kofte+piyaz
Mesaj tarihi:
aslanız kaplanız,vatan millet sakarya.
pis gomünüsler ,vatan hainleri,bölücüler!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
Tarih_hastasi, 26 Kasım 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
said:
tarih_hastası gerçekten çok anlamsız bi msj gibi geldi bana msjın. 1) Troyalıların sümerlerin türk olduğunu varsaymak artık işin cılkını çıkartmaktır. Büyük insan olarak kim çıksa türk'tür kesin diye tartışıyoruz. Makedon Büyük İskender'i bile türk yaptık biz! Göktürk devletinin varlığını nasıl reddedebilirsin? Bu yazdıkların için kaynak ve ispat göstermezsen yazdıkların safsatadan ileriye gidemez kusura bakma. Herşeyin ilkini bizim yaptığımız hep bizim en güçlü olduğumuz komplexini bırakın. Hiyeroglif yazılarındaki Türk bölümleri nerde? Göster. Bu dediklerin için kanıt göstermezsen yaptığın şey tarih forumuna ciddi msj atmak değil komedi piyesi yazmak olur.

Göktürk ile ilgili bir konu Sorularınızı sonra cevaplarım. Mısır Hiyeroglifi burada tartışabilirz. Anlatayım mı ?

bu konu beni tatmin etmedi.. yine sadece yazmışsın..
evet anlat hiyeroglif olayını[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 30 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki:

hilale gelince walla gokte ay diye bişi war
bole hilal seklini alıyo 1 ay icinde 2 kez
bi yere cizmek zor olmasa gerek
naturalcım ucuz komunizm demiştim ya
yukardakide mesela ucuz milliyetçilik
herşeyi biz bulduk
mantalitesi

göktanrı da türk ya, o bakımdan olsa gerek..[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Mesaj tarihi:
Neyse, madem böyle bi yönelim-talep var, türk tarihinden de elimden geldiğince bahsedicem, bi başlık da açtım ibrahim paşanın idamı diye (hayır, masonlar idam ettirmedi), madem ilgi duyuyorsunuz, keyifli bi tartışma da olur umarım, konuyu çekiştirmeden, dağıtmadan..

Bi nedeni de, 'ucuz' ideolojiler yapan başlıklardan bıkmam.. hatta bunların tarih bölümünde ne işi olduğunu anlamamam..[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 30 Kasım 2004 06:41 tarihinde demiş ki:
said:
Tarih_hastasi, 26 Kasım 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
said:

bu konu beni tatmin etmedi.. yine sadece yazmışsın..
evet anlat hiyeroglif olayını

Evet, Mısır Hiyeroglifi anlatım "Göktürk Devleti hiç olmadı" topicinden bakabilirsiniz
  • Yeni Oluştur...