hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Genel olarak Fantasy Flight'ın ürünlerine bakıyorm ama az şansı da olsa bi sorayım burada GoT veya LOTR LCG oynayan var mı?
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bende star wars lcg var yine FFG'nin.. sleeveler gec geldigi icin sadece 1 kere oynadim henuz ama guzel duruyor.. GoT degil ama LOTR lcg'nin yorumlari baya iyidir yalniz.. ama LOTR pvp degil, co-op oynanan bi card oyunu.. ona gore alirsin dusunuyorsan..
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Biliyorum Lotr var bende zaten yeni aldim. GoT nasilsa board game'I var diye ikinci plandaydi benim icin ama uc bes kisi olsa kendi house deckleri olan o zaman baslardim buyuk ihtimal. SW coop mu pvp mi? Besiktasta satiliyor birde SW
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sw pvp.. 2 tarafin farkli objective kartlari var (ellerindeki destede de bu objective setlerindeki diger kartlar olur).. 3 objective yok eden taraf kazaniyor (dark side'in baska bir kazanma kosulu da var ama).. besiktas'ta nerde satiliyor.. ilerde expansion almak isteyebilirim varsa orda..
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Arkabahcede. FFG den bi board gamede var sanrm
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Lotr çok iyi ya. Zor vede baya. Düşünme taktik yapma istiyor. Single da oynanması da büyük bi rahatlık. Tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar