OymakBeyi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hardisklerin icindeki bozuk dosyalari kurtarmak icin yada format attiktan sonra eski verileri kurtarmak icin kullanilan programlarin isimlerini ve kullandiysaniz aciklamasini yazarsaniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Tiramisu 32 olabilir easy data recovery de olabilir ama tiramusu 32 kullanimasi daha kolay bir program dosta acip calistiriyorsun diskinin boyutune gore bekliyorsun ve dosylari liste halinde karsina cikartiyor istedigin yere kopyaliyorsun :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 üzerine bişi yazılmışsa imkanı yok kurtaramassın:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 chemial uzerine bisey yazilmissa da yazilmamissada kurtariyosun :) su cernobil ilk ciktiginda makinee fdisk attim uzerine sistem kurtum tonla program kill yun mp3, 1-2 hafta sonra bu programi kesfettim (tiramisu ) neredeyse butun bilgilerimi kurtardi : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ucandaire yazdığın yeni dosyalar eskilerinin üzerine denk gelmemiştir :)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OymakBeyi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya simdi master harddiskim 40gb ve su anda 12gb bos alan var. Bozuk verilerin bulundugu slave haddiskim ise 80gb. Simdi butun verileri bir anda kurtaramam. Ama windows xp uzerinden 10gb 10gb diye kurtarip dvdlere kopyalarsam isim cok daha kolay olur ama program acisindan alacagim sonuc degisir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ben bu isi 30 dolar vererek hallettiydim. Bir firmaya verdim onlar kurtardi. Kullandiklari programa baktim, su bizim winrar'in yapimcisi rarlabs'in bir yazilimiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Get Data Back Ben kendimde ve birkaç arkadaşımda kullandım, gayet başarılı sonuçlar aldık. Yalnız program trial versiyonu dosyaları kurtarmıyor satın alman lazım (ya da astalavistaya uğraman lazım ;))[signature][hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 norton ghost diye birşey vardı.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tiramisu mu ne vardi. benim sunnetlik programım eski ve cok saglam. herseyi kurtarır. kullanmasıda baya kolay[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 norton ghost programi bir hdd ki partision i diger bir hdd ye kopyalamak icin kullanilan program. data recovery le alakasi yok : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OymakBeyi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Get Data Back'i deneyeyim bi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OymakBeyi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Get Back Data cok isime yaradi; ilginize tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 "PC Inspector File Recovery" da güzel bir program, üstelik freeware .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 . [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 13 Aralık 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar