Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harddisklerden "Veri Kurtarma Programi" ???

OymakBeyi

Öne çıkan mesajlar

Tiramisu 32 olabilir easy data recovery de olabilir

ama tiramusu 32 kullanimasi daha kolay bir program
dosta acip calistiriyorsun diskinin boyutune gore bekliyorsun ve dosylari liste halinde karsina cikartiyor istedigin yere kopyaliyorsun :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!
the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Sosyal ağlarda paylaş

üzerine bişi yazılmışsa imkanı yok kurtaramassın:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

chemial uzerine bisey yazilmissa da yazilmamissada kurtariyosun :)

su cernobil ilk ciktiginda makinee fdisk attim uzerine sistem kurtum tonla program kill yun mp3, 1-2 hafta sonra bu programi kesfettim (tiramisu ) neredeyse butun bilgilerimi kurtardi : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!
the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi master harddiskim 40gb ve su anda 12gb bos alan var. Bozuk verilerin bulundugu slave haddiskim ise 80gb. Simdi butun verileri bir anda kurtaramam. Ama windows xp uzerinden 10gb 10gb diye kurtarip dvdlere kopyalarsam isim cok daha kolay olur ama program acisindan alacagim sonuc degisir mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...