Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorum ailesinin yanında yaşayanlara..

SethGarrett

Öne çıkan mesajlar

Valla şehir dışında okuduğum için gittiğim zamanlar pek iş yaptırmıyorlar =)

Dağınığım ben çok, odamı asla toplamam yani ama istenen şeyleri yaparım, yemekten sonra tabağı götürmek gibi şeyleri doğal olarak yaparım, ki bana çirkin gelir yemek yiyip artığını toplasınlar diye bırakmak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

Daginik sayilirim aslinda ama rahatsizda oluyorum bundan, bu yuzden haftada en az bir kez toparlarim ortaligi. Genelde, hatta hep toplu gozukur. Diger turlusu bana cok itici geliyor, volfied in da dedigi gibi yetistirilis tarziyla alakali sanirim.

Yeri geldiginde kendi utumu yapabilirim ama sagolsun annem pek birakmaz bana, zaten annemin 15 parca sey utulerken gecirdigi zamani ben 1 pantalona veriyorum. Haliyle kadincagiz isyan ediyor. hehehe

Bazen mutfagada girerim, eger ev ahalisinden once geldiysem, bi cesit yemek yapabilecek kadar bilgim var. Elimden geliyor bayagi, hemde zaten kafa dinlendirici bisey, angarya olarak bakmamak lazim. Gerci bilemicem, haftada bir kez felan yapiyorum ancak, hergun hergun yapilirsa angarya gelebiliteside vardir heralde. :-)

...oyle yani[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

kharon katilmamak elde degil

o tencere basinda tahta kasikla karistirirken cikan buhari izlemek kadar dinlendirici ve kafayi calistiran tek bisi var o da puzzle yapmak yani, ama o baska bi konu

valla ne biliyim ideal ev arkadasi olurdum heralde temizlik bakimindan :P yemek de yapabiliyom, amerikadaki oda arkadasim cok sansli olacak :P[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hibino, 12 Aralık 2004 22:17 tarihinde demiş ki:
said:
SethGarrett, 12 Aralık 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
@hibino
benim merak ettiğim noktada insanlara ne kdr sorumluluk düştüğü
ben girerim odama gerisine karışmam şeklindemiyiz?

Bu her ailede değişebilir. Bence insanın edinmesi gereken belli başlı sorumluluklar ;

- Eğer odada tek değilsen odayı temiz tutma/toplama... (ha teksen diğer odaları rahatsız edecek (gürültü/koku(sigara,osuruk etc.) kaçınmalısın )
- Kendi tabağını kaldırma, kendi pisliğini toplama, kısaca şöyle düşün, senin o evde yaşamanla yaşamaman arasındaki tüm farklardaki rahatsız edici noktaları (yine dediğimiz gibi temizlik, o, bu) senin kendin halletmen gerek. Evde yaşayan diğer insanları rahatsız etmemeli.. Ha ana-baba olsada olmasada, öğrenci evi olsada olmasada, kısaca her türlü ev paylaşımında üstteki sorumlulukları yerine getirmelisin.

Aile olayı işin içine girdiği vakit, bence sorumluluklarından sadece ailenin feragat ettiği noktalarda kaçabilirsin. Yani ütü yapman senin görevin, ha annen yapıyosa hiç sallama bırak yapsın :). Birde olayın şu noktası var. Sen okuyan/çalışan farketmez, önemli olan genç bir insansın. Sorumluluklarından birazını almalılar ki sende asıl ilgilendiğin alana focuslanabilesin. Bu anlamda ailen mutlaka sana, senin sorumluluklarını yerine getirmende yardım etmeli.. thats it.

arkadaşım tam olarak beni tasvir etmişin gerçekten arada bir de anneme yardım olsu diye çamaşır astığım da oluyor elbet[signature][hline]Ç.B.A.L.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de 21 yaşındayım, üniversite son sınıf. Seneye çalışmaya başlarsam kendi evime gideceğim.
Bizim evde anne-babaya ek ben ve kardeşim olacak Borbag var. Borbagın birinci özelliği tembelliği, ikincisi üşengeçliği, üçüncüsü de iş oldu mu ışık hızına ulaşarak ortalıktan yokolması.

O yüzden evde bir çok iş benim üzerime. Alışveriş de yapıyorum, yemek de (ki yemek hayat zevkim), gerekirse ütü, temizlik hepsini biliyorum, arada yaparım da annemlere yardımcı olmak için. Şimdi "Hee light erkek" diyen bir akıllı çıkarsa, babamdan alıntı yapayım "Evladım, taş fırın erkeği, oturur yemek de yapar, sökük de diker. Sen bunları bileceksin ki, ilerde karın sana dırdır edip ben annemin evine gidiyorum şantajı yaparsa, hadi yavrum anca gidersin diye lafı çakacaksın, karı eline bakmayacaksın, ancak o zaman taşfırınım lan ben diye gezersin."

Ben de bu felsefeyi benimsedim, ileride bir gün (ki gelecek sene falan) kendi evime gidersem krallar gibi yaşarım, rahat ederim.

Haaa, bu beni kasar derseniz, Borbag gibi yapın. Bir iki kere işi yapıp öğrenin, sonra da iş gördünüz mü sıvışın :) Ona göre erkekliğin onda dokuzu hiç ortada görünmemek :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...