Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Beylikdüzü'nde ikamet eden ajansımıza -> Her dilde geliştirme yaparım diyen (minimum as3, .net, php, js) -> Min. 2 yıl iş deneyimine sahip değilse de bizi ikna edebilecek kabiliyete sahip -> Tercihen yazılım/bilgisayar mühendisi -> Erkek aday için tercihen askerlik ile en az 2 yıl ilişkisi olmayacak olan -> Oyundan Web'e oradan sosyal medyadan, gömülü sisteme hatta belki bunların karması işlerde yazılım geliştirmeye hevesli takım arkadaşı arıyoruz. İletişim: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 cok samimi, sadece merak ettigim icin soruyorum da web ajansina embedded yazilimci alip napcaksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Teşekkürler senko. web değil sosyal medya ajansıyız, dijital yazılım tarafımızı güçlendirmeye karar verdik. Markalara etkinlikleri sırasında alternatif fikirler ürettiğimizde gömülü sistem de gerekebilir. Tabi ki başlangıçta bilmek zorunda değil fakat öğrenebilecek potansiyeli olsun istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 oo firmada kızlar çoğunlukta gibi. kaçırmayın gençler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 akıllı bir adam çıksa, böyle şirketlere sadece solution partner hizmeti sunacak kapsamlı, kaliteli bir yazılım firması kursa. sizin gibilere de profesyonel ve kaliteli hizmeti, personel alma mecburiyeti içerisine sokmadan çok daha uygun rakamlara verebilme fırsatı sunsa. güzel olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Aslında bi fark yarat o şekilde doğdu. 3 bilgisayar mühendisiydik biz. sonrasında markalar sosyal medya yönetimi, dijital pr, oyun yapımı, etkinlik pazarlaması filan istemeye başladıkça bu hale geldik. şimdi ekipte 4 iletişimci 2 mühendis var. (1 mühendis arkadaş askerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ben hicbisey bilmiyorum ama, herseyi ogrenbilicek durumdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ulan aquila sen benim ogrendigim kadarini unutmus adamsin bisi bilmiom diyo bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 unuttum abi iste asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Her dilde geliştirme yaparım diyen* (AS3, PHP, .NET) JS'yi geçtim hadide bu üçünü bir arada adam akıllı bilen birileri var mı ki cidden ? .Net ve PHP 'de deseniz tamam ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 adam akilli bilmeye gerek yok hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar