knights Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arkadaşlar herkese Selamlar Şu morodondaki renold lar nedir o pass lar ne birde oyunda Goblin Chitin nasıl çıkar son olarakta oyunda gerçekten bütün adminler türkmü sevgiler saygılar.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Renold daki o olay aktif degil,benim bir yerde gordugum kadarı ile(emin degilim) oyun paralı olsa idi,oyunu aldıgında verilecek kodu girerek oradan hediye alıyordun,yada paralı serverlarda aktif olmusta olabilir.Sadece oyle hatırlıyorum. Goblin armorların cıkma oranlarıda %25 lvl1 %50 lvl2 %25 lvl3 %5 lvl4 %1 lvl5 eder %106 :D ama buna yakın birsey. Benim warior karakterime cıkmıstı chitin ayaklık.Oyunda en sevındıgım andı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 chitin ne?[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar