umuur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 1000 lira civarında alınabilicek bir dizüstü bilgisayar arıyorum. sadece 7-8 ay kullanacağım için çok aman aman bir şey olmasına gerek yok. fakat hangi dizüstünü seçeceğimde kararsızım. 2.el araştırmalı mıyım onu da bilmiyorum? önerileriniz nelerdir? bilgisayarla en fazla league of legends falan oynarım. bi de film falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Film izliycem diyosan işler değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ne tür filmler izliyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bugün yarın alıcam, ciddi lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 2. el istiyosan satayım benim laptopı http://www.teknosa.com/urunler/125031556/asus-a53sj-sx282r-notebook 8gb ram + 64g ssd takviyesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 açıkcası ilk olarak 0 düşünüyorum çünkü kullandığım bilgisayarlar bi süre sonra eski performansını göstermiyor. bü yüzden şüphelerim var. 0 olarak tavsiye edebileceğin bi şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 valla 7 8 ay için 0 almaya değmez, al işte benimkini taş gibi aley fdgh, lol + film için kullanıyorum ben de. ama illa sıfır dersen zor bulman düzgün bir şey 1k ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 0 zor 1000 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abi çok aman aman bi şey aramıyorum ki sonuçta, yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 umuur said: bugün yarın alıcam, ciddi lütfen :( paticiğe daha alışmamışsın belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Telefon al üstüne biraz daha koyup 7 ay sonrada kullanırsın. Ayda 142 lira vermiş olcan işe yaramaz bir laptop için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 telefonum işimi görüyo şimdilik. 7-8 ay sonra bilgisayar aileye kalıcak. kendime daha güzel bi alet alırım diye düşündüğüm için alıyorum pc. elde bi tane hp compaq mini var onu yenilemek gibi bi işlem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar