screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Papa Roach un albümlerini falan dinliyorum çok güzel buluyorum ama bu amcamların canlı performansları beş para etmiyor Ozzfest festivalinin birinde bir blood brothers dinledim tanımakta güçlük çektim Aynı şekilde başka bir yerde last resort çalıyorlar o da tanınamıyordu Aynı şeilde Lithium cover ını yapmaya çalışıp rezil etmişler Genel olarak bunların canlı performansları beş para etmiyor mu yoksa ben çok şansız olup en kötü performanslarını mı buldum[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
bedo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 papa roach zaten berbat[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bence iyi bi sahne prformansı iyi müzisyenlerden beklenmeli.. Eline gitarı alan "ben rock yapıyom nu metal yıyom" diye çıkıyor.[signature][hline]To Live is To Die
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bassçılarına bayılıyorum sadece[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 evanescense tede oyle bi durum war , cd sini dinlerken mest olunan grup bi anda amator gibi oluyor canli performansta, teknoloji gelisti tabi :)[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Delanoresse, 12 Aralık 2004 16:19 tarihinde demiş ki: Studio Magik! +1[signature][hline]To Live is To Die
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Amatör çünkü, Evanescence ne allah aşkına, tek albümlük grup. Saman alevi gibi çıktılar, ben de hoşlandım ilk başta, sonra Hey Girl lere düştü, abik de gubik şeyler yaptı ve bitti. Kadın güzel diye dikkat çekiyor ama kadın güzel de değil o kadar beyaz boyayı ben sürsem ben de güzel olurum (!?), zaten sesin de çoğu bilgisayar. Fos yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Linkin Park, Papa Roach, Evanescence, Limp Bizkit vs. hep stüdyo grubu, sahnede iğrenç, özellikle LP.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Cok yuksek ses performansi gerektiren sarkilar yapiyolar,herzaman aynisi tutmuyo tabi studyo gibi :([signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Dediğim gibi müzisyenlik işi.. bikere iyi bi müzisyen saydığımız gruplar gibi müziik yapmaz ayrıca yapsada konserde hiçolmassa ona benzer bişeyler çalar:)[signature][hline]To Live is To Die
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Penthesilea, 12 Aralık 2004 16:24 tarihinde demiş ki: Linkin Park, Papa Roach, Evanescence, Limp Bizkit vs. hep stüdyo grubu, sahnede iğrenç, özellikle LP. Linkin Park ın canlı performansı da berbat -dinlediğim kadarıyla - yukarıda dediğim Ozzfest de bunlarda With You yu söylemeye çalıştılar ve berbat ettiler başka vir yerde de One Step Closer ı rezil ettiler[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 İşte bu yüzden bu tarz grupları sevemiyorum. Oysa bir Rock in Rio var ki dillere destan ;)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 İşte şanssızlık, MTV de 3x Live e bunlar çıktı, ölüyordum ben ne iğrençti ya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Limp Bizkit inde MEtallica nın St.Anger ile dönüşünde berbat bir cover yaptıklarını hatırladım hoş orada adam gibi bir metallica cover ı yapabilen olmamıştı * Puzzle ı kafasında tamamlamaya başarır ve artık hiç bir nu-metal grubun - Korn Hariç - canlı yayınını izlememeye karar verir * [signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 nası kızlar kırolara tapıyosa insanlar herşeyin kalitesizini seviyolar nedense:)[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Hayııır! Aklıma Avril'in Fuel coverı geldi. ÜHÜHÜHÜHÜ *kaçar*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Hayııııııııııııııııııııııııııııır benimde aklıma Hipapçı bi herifin Sad But True coverı geldi... *Pent'i takib eder*[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil. [Bu mesaj SpiritCrusher tarafından 12 Aralık 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Linkinin konser performansları bence gayet iyi.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Snoop Dog mudur nedir o dingilin coveri iğrençti ayrıca Ulrich neden o adama kafa atmadı anlamış değilim ayrıca o showun organizatörünü kutlarım böyle efsanenin eline verilir avril lavigne:fuel limp biskit:sanitarium korn:one sum 41: for who the bellz toll ayrıca rezalet bir sad but true[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 heralde iğrenç olucak iki powerchordla albüm yapan adamlardan ne bekliyosunuz ? aslında bu adamların ozzfest'de ne işi varki ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Jester Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ozzfest bayadır sapıttı saçmasapan grupları çıkarıyorlar. gerçi bu sene judas ve slayer çıkıcak sanırım ozzy akıllandı[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE!
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ozzy genelde çıkıyor zaten ve Ozzy nin canlı performansları çok güzel hele bir wizard çaldılar kafayı yedim süper güzel[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sahnede iyiden ne anliyosunuz once onu aciklamaniz lazim.. eger albumdeki ayni "sound"u yakalamaksa soylemek istediginiz Limp Bizkit gayet guzel tutturuyo konserlerine gitmesemde full konser ve bi suru ayri kucuk canli videolarini izledim.. onun disinda evanescencenin sadece akustigini dinledim kadin albumdekinden daha guzel soyluyo[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Öne çıkan mesajlar