sharky Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Selam, Network Service Operations Frontend Applications Engineer Genel Nitelikler: Aşağıdaki işletim sistemi, DB ve Uygulamalar konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak. • Sun Solaris, Linux Administration. • Oracla DBA ( backup, data cleaning, procedures, performance,data operations, security);MySQL, SQL. • Unix shell / Perl scripting • Java Servlets, Web Services, JSP, JNDI, XML • Java, HTML,XML • Web servisler ve OSS/BSS entegrasyonları konusunda bilgi sahibi • Network otomasyon amaçlı otomasyon yazılımları geliştirebilecek • Takım çalışmasına yatkın, • İyi derecede İngilizce’ye sahip, • Askerlikle ilişkisi olmayan, • Seyahat engeli bulunmayan, • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen, • Elektronik veya Bilgisayar Mühendisliği tahsili ve diploması bulunan İş Tanımı: • Core Network Ses aktif Uygulama sistem adminliği ve database yönetimini yerine getirmek. Uygulama bazında scripting ve monitoring uygulamalarının operasyonunu yapmak. • Core Network Ses aktif Uygulama sistemlerinin database yönetimi, DB optimizasyon ve geliştirme çalışmalarını uygulamalar bazında sınıflandırarak yerine getirmek. • Core Network altyapısında kullanılan altyapılar için script temelli otomasyon işlemleri geliştirmek • Core Network altyapısında kullanılan uygulamalar için database ve entegrasyon konularında çalışmalar yürütmek • Gerektiğinde gece çalışmalarına destek vermek CV leri kısa bir cover letter ile birlikte ( öyle çok official olmasına gerek yok, fakat sadece CV attach edip de göndermeyin emaili ) email adresime atabilirsiniz. Email adresimi bilmeyenler lütfen IM göndersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 isin adini okuyamadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Kısaltma da yazabilirdim, o açıdan bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sharky selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Seni açmaz :) Selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 beni açıcak şeyleri iyi biliyorsun sen zaten kıps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Hala göndermedin, hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar