Slat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Evet bu bi b.ka yaramaz digiturk gene yapıcağını yaptı ve fb-gs maçını satın almamıza rağmen hata verdi ve maçı izleyemiyoruz.. Puan kullanarak maçı satın almıştık hatta adam "15dk önce açıp izleyebilirsiniz demişti" ama maç saatine geldiğimizde kanal açılmadı ve telefon ettik.. Meğer puanımız düşmüş(!) ve maçı izleyemezmişiz?! BU NEDİR YA?! Puan nasıl kendiliğinden düşer? Madem olmayacaktı telefondaki adam neden maçı izleyebilirsiniz dedi? Ben şimdi bu digitürkün anasına avradına sövmeyeyim de napayım? Uzun lafın kısası sakın digitürkten maç satın almayın ve sakın üye olmayın.. Bunları üye olun diye yapıyorlar.. Gidin kaçak kart alın 100$'a mis gibi digitürke girsin izlediğiniz maçlar.. [signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 birde herifler keyiflerine göre kanalların sıralamasını değiştiriyorlar dakka başı ona uyuzum ben bide[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 100$ aldığın kartında garantisi yok ki, cine5 gibi değilki bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hayır sabit bi yerden alırsan gidip düzelttirebilirsin.. Ayrıca böyle legal yoldan rezil olacağıma kaçak kartı tercih ederim.. Rezil herifler ya..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Smartcard lar surekli update ettirelebiliyor.[signature][hline]Peach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Para tuzağı hepsi başka bir şey değil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Slat böyle bir olayın başına gelmesi, satın almayın demen çok saçma ve yersiz, Digiturk olmazsa gündüz saatleri koca karı programlarına kalirdik , Tek Kurtarıcımız.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bidefa trabzonda sadece digitürk çekiyor :D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben digitürk almayın demiyorum, maç satın almayın diyorum.. Bu olay başıma 2. kez geliyor çünkü..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 şikayet et slat[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gereği yapılacak...[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Kullancı haklarını kullan dava aç[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 daha önce digiturke etmiştim şikayet ama demekki pek sallamamışlar..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar