Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p2p programlar arasindaki kaos

Core

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar gunumuzde bircok p2p program var ve neredeyse hepsi ayri ayri kesimler tarafindan kullanilmakta.. yanliz bu programlarin guvenlik derecesi nedir ne degildir?
aranilanlarin bulunabilitesi ne alemdedir?
Hangisi neden kullanmaliyiz?
Lutfen bu konu altinda seviyeli ve saptirilmamis mesajlarla tartisalim ve bilgi paylasiminda bulunalim..
Sosyal ağlarda paylaş

hiç biri güvenli değil. ben zamanında emule kazaa gibi programlar kullanmıştım.

eğer illaki kullanmak istiyorsan Norton internet security zonealarm gibi programlar mutlaka kurmalısın. veri transferlerinide mutlaka gözetlemelisin.. kim nerede hangi portta..[signature][hline]Nomirus
Sosyal ağlarda paylaş

bu konu hakkinda onlarca konu oldugunu biliyorum ancak demin baska bir konuda "kazaalite revolution" diye bir mesaj gordum ve bunun xp icin en stabil olani oldugu soyleniyordu.
yani anlatmak istedigim en guncel sekilde bilgi alisverisi olsun isitiyorum.
sonucta "p2p" diye arama yaptigimizda 2002'nin konulari da geliyor 2004'unde. ancak tartistigimi konu cok aktif bir konu ve takdir edersinizki bazi durumlarda eski mesajlarin pek bir anlami olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

CIA misin FBI mı :). Bırak girerlerse girsinler bilgisayarına giren e-donkeyden elemanlar olacaksa kim takar. Ama bilgisayarında uo şifren paticik şifren gibi şeylere dikkat ediyorsan zaten o zaman arkadaşlarından korkacan. ayrıca dediklerin çok yaygın programlar hiç bir açıkları olduğunu sanmıyorum. olsa bile kasten değildir varsa da zaten haberimiz olurdu.[signature][hline]There's someone who needs you.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda bu konuyu acmamin sebebi dun bas,ma gelen ilginc olay..
yine kazaa'da mp3 avina cikmistim ve downoadlarimi yapiyordum ve bir anda upload kisminda "desktop.ini" gorundu ve upload edildi bir anda.. ben bu olayi bir aciga bagladim ama...
yani kazaa kullanmayi dusunmuyorum artik.. dc++ kurdum, birazdan edonkey-gokhan modu kurcm..
ancak kullanicilarin bilgilerinden yararlanmak istiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...